Τρίτη 8 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Ταξίματα χωρίς αντίκρισμα στο Λαγανά

Τις μεθόδους που χρησιμοποιεί ο πρόεδρος των ξενοδόχων Ζακύνθου και υποψήφιος δήμαρχος Κ. Πανάς (στηρίζεται από το ΠΑΣΟΚ), προκειμένου να υφαρπάξει την ψήφο των ξενοδοχοϋπαλλήλων, καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η "Δημοτική Αγωνιστική Συνεργασία Λαγανά" (ΔΑΣ).

Οπως τονίζεται στην ανακοίνωση, "τα ταξίματα που είναι χωρίς αντίκρισμα, η άκρατη υποσχεσιολογία, δεν πιάνουν στο πιο καταπιεσμένο τμήμα του ζακυνθινού λαού, στους ξενοδοχοϋπαλλήλους". Στη συνέχεια αναφέρεται ότι ο πρόεδρος των ξενοδόχων και ο συνδυασμός του εξυπηρετούν το μεγάλο ξενοδοχειακό κεφάλαιο - που έχει πρωτοστατήσει στην εφαρμογή της αντεργατικής πολιτικής, στην τρομοκρατία μέσα στους χώρους δουλιάς - τα ισχυρά συμφέροντα μιας χούφτας πλουτοκρατών στο Λαγανά.

Η ΔΑΣ Λαγανά επισημαίνει ότι ο Κ. Πανάς είναι υπέρμαχος του νέου νομοσχεδίου που καταργεί το 8ωρο, έχει πρωτοστατήσει για την κατάργηση κάθε δικαιώματος και κατάκτησης των ξενοδοχοϋπαλλήλων, αφού είναι πιστός υπηρέτης της κυβερνητικής πολιτικής.

Τέλος, η ΔΑΣ καλεί τους ξενοδοχοϋπαλλήλους της περιοχής αλλά και τον κάθε εργαζόμενο να γυρίσει την πλάτη στον συνδυασμό που θα μετατραπεί σε μακρύ χέρι της κυβέρνησης. "Ενωτικά, μαζικά να υπερασπίσουν το δίκαιο και το συμφέρον υπερψηφίζοντας τη ΔΑΣ Λαγανά για μαχητική, διεκδικητική Τοπική Αυτοδιοίκηση. Για υποψήφιους δημάρχους ασυμβίβαστους και αγωνιστές", καταλήγει η ανακοίνωση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ