Τρίτη 1 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σήμερα με μουσική

Τριάντα πέντε χρόνια "κομμάτια", από το "Φορτηγό" μέχρι το "Ξενοδοχείο", θα "παρελάσουν" από τη σκηνή του Λυκαβηττού, στη μεγάλη συναυλία του Διονύση Σαββόπουλου,σήμερα, στις 9.30μμ. Γεμάτη εκπλήξεις αναμένεται αυτή, η πρώτη, εμφάνιση του καλλιτέχνη στο Θέατρο Λυκαβηττού, ο οποίος θα συνοδεύεται από πέντε σπουδαίους μουσικούς, τους Μ. Αχαλινωτόπουλο, Γ. Κιουρτσόγλου, Στ. Λάντσια, Β. Πιερρακέα και Σ. Ραμγκούτα. Το ευρηματικό σκηνικό της συναυλίας θα θυμίζει κάτι από το "Ξενοδοχείο", όπως τιτλοφορείται η τελευταία δισκογραφική δουλιά του, που περιλαμβάνει διασκευές τραγουδιών σπουδαίων ξένων δημιουργών, όπως των Ντίλαν, Ντάλα, Μόρισον, Κέιβ, Μπερν, Αντερσον κ. ά.

  • Στο Δημοτικό Θέατρο Παπάγου (Κορυτσάς, 6η στάση) θα δώσει συναυλία ο Γιώργος Χατζηνάσιος,σήμερα, στις 9.30μμ, στο πλαίσιο του "Φεστιβάλ Παπάγου".
  • Σήμερα, επίσης, στην ακριτική Σύμη, στην οποία συνεχίζεται με επιτυχία το πλούσιο σε εκδηλώσεις φεστιβάλ της, η εξαίρετη μουσικός Αγγελίνα Γκάτσεβα προσφέρει ένα μαγευτικό ταξίδι με "οδηγό" το ρωσικό σαντούρι. Στο πιάνο τη συνοδεύει η Ναταλία Μιροσνίκοβα. Είσοδος ελεύθερη.

Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org