Σάββατο 29 Αυγούστου 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
Χαμόγελα ικανοποίησης

Η άσημη φινλανδική Χάκα δε φοβίζει τους κυανέρυθρους

Ικανοποίηση σκόρπισε στις τάξεις του Πανιωνίου η κλήρωση του πρώτου γύρου στο Κύπελλο Κυπελλούχων όπου έφερε αντίπαλο της ελληνικής ομάδας τη Φινλανδική Χάκα.

Στην ομάδα της Ν. Σμύρνης όλοι δηλώνουν αισιόδοξοι για την έκβαση των αναμετρήσεων με τους Φινλανδούς, αφού ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι οι "κυανέρυθροι" απέφυγαν άλλα μεγαλύτερα ονόματα που συμμετείχαν στη διοργάνωση.

Παρ' όλα αυτά όμως οι Φινλανδοί μπορεί να μην είναι το μεγαθήριο, όμως αποτελούν μια άγνωστη ομάδα και αυτό είναι που πρέπει να προσέξουν οι παίκτες του Πανιωνίου.

"Περιμέναμε πώς και πώς την κλήρωση γιατί θέλουμε να αποδείξουμε ότι μπορούμε το κάτι παραπάνω. Νομίζω ότι το αποτέλεσμα της κλήρωσης είναι ικανοποιητικό αφού οι Φινλανδοί είναι μια ομάδα στα μέτρα μας και μπορούμε να τα καταφέρουμε. Εντούτοις όμως χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή καθώς είναι μια άγνωστη ομάδα και σίγουρα μπορεί να βρεθούμε προ εκπλήξεων", επισήμανε σε δηλώσεις του ο παίκτης των Κυπελλούχων Ελλάδας Τάκης Φύσσας.

Ας σημειωθεί ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που ελληνική ομάδα καλείται να αντιμετωπίσει μια φινλανδική. Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στη Ν. Σμύρνη στις 17 Σεπτεμβρίου, ενώ η ρεβάνς θα διεξαχθεί στη 1 Οκτωβρίου.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ