Σάββατο 29 Αυγούστου 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟΚ - ΑΡΗΣ

ΠΑΟΚ - ΑΡΗΣ
Ετοιμοι για ματς και όχι "πόλεμο"

Το πρώτο ντέρμπι του φετινού πρωταθλήματος (8 μ.μ. ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΤΡ) είναι ταυτόχρονα και το πρώτο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. ΠΑΟΚ και Αρης, σε ένα πρόωρο συναπάντημά τους, καλούνται να αποδείξουν πως είναι έτοιμοι να παίξουν καλό και θεαματικό ποδόσφαιρο, μακριά από ανόητους ρεβανσισμούς και τους φανατισμούς της κερκίδας.

Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν είναι περιορισμένα. Στον ΠΑΟΚ δε θα παίξει και πάλι ο τραυματίας Κωνσταντινίδης, ευτυχώς όμως για τον Μπλαχίν θα είναι κανονικά στη σέντρα ο Νάγκμπε.

Στον Αρη ο Φοιρός δε θα χρησιμοποιήσει όπως όλα δείχνουν τον Μιστρ και τον τραυματία Βακιρτζή. Στη "σκακιέρα" του αποψινού παιχνιδιού, το μεγαλύτερο ενδιαφέρον συγκεντρώνει η "μονομαχία" των τεσσάρων Περουβιανών παικτών, στις γραμμές των δύο ομάδων. Ολιβάρες και Κομίνχες από τη μια πλευρά και Τσέβες - Φλόρες για τον Αρη, θα δώσουν το δικό τους "χρώμα" στο παιχνίδι, ενώ οι τέσσερις ξένοι παίκτες έδωσαν χτες το καλύτερο ύφος και κλίμα για το αποψινό παιχνίδι. Με πρωτοβουλία αθλητικής εφημερίδας συνέφαγαν σε κεντρικό εστιατόριο της Θεσσαλονίκης δίνοντας το καλό παράδειγμα σε όλους.

Ο Ολεγκ Μπλαχίν στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν από ένα παιχνίδι, είπε χτες: "Δε χρειάζεται να πούμε για τη σημασία του αγώνα. Ο καθένας καταλαβαίνει τι σημαίνει ένα ντέρμπι ΠΑΟΚ - Αρη. Το γνωρίζω και εγώ, όπως και όλοι οι φίλαθλοι στη Θεσσαλονίκη. Ελεγα πως θα έπρεπε να παίξουμε Κυριακή, γιατί είμαστε ακόμα κουρασμένοι από την υπερπροσπάθεια της Τρίτης. Δυστυχώς, δεν έχουμε μια μέρα ακόμα για να ξεκουραστούμε. Αν την είχαμε, θα θεωρούσα πως είμαστε και τυχεροί. Για το παιχνίδι, δε θα σας πω πώς θα παίξω, γιατί αυτό είναι θέμα δικό μου. Εχω μερικά σχήματα στο μυαλό μου και θα δουλέψουμε πάνω σ' αυτά. Ξέρω πώς παίζει ο Αρης, γνωρίζω πώς έπαιξε στα φιλικά και στο παιχνίδι με τον Εθνικό Αστέρα και δεν πιστεύω πως θα μας επιφυλάξει κάποια έκπληξη στο παιχνίδι", είπε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, που είναι προβληματισμένος με την κατάσταση του Νάγκμπε, έστω και αν ο τελευταίος θα είναι τελικά στην ενδεκάδα του.

Ντ. ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΥΣΗΣ


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ