Πλήθος κόσμου στην κηδεία του παλαίμαχου αγωνιστή
Ξεχείλισε ο πόνος χτες στο Νεκροταφείο του Παλαιού Φαλήρου, στην κηδεία του παλαίμαχου κομμουνιστή και αγωνιστή, μέλους της ΚΕ του ΚΚΕ, Αντώνη Καλαμπόγια.
Εκατοντάδες σύντροφοι, συναγωνιστές, φίλοι και συνεργάτες του ήρθαν να του πουν το τελευταίο "αντίο". Ηρθαν να του υποσχεθούν πως, όχι μόνο θα μείνει για πάντα στη μνήμη τους, αλλά θα αποτελεί και το παράδειγμα κομμουνιστή, που αφιέρωσε τη ζωή του στην υπόθεση του σοσιαλισμού.
Δεκάδες τα στεφάνια από ισάριθμους φορείς αλλά και πρόσωπα. Πλήθος τα λουλούδια. Τιμητική φρουρά στο, σκεπασμένο με το σφυροδρέπανο και την ελληνική σημαία, φέρετρο, η ηγεσία και στελέχη του Κόμματος και συναγωνιστές του. Και δίπλα, με δάκρυα στα μάτια, η συντρόφισσα της ζωής του και τα παιδιά του.
Μετά τη νεκρώσιμη ακολουθία, μίλησε εκ μέρους της ΚΕ του ΚΚΕ ο Σπύρος Χαλβατζής,καθώς και εκπρόσωποι της Κομματικής Οργάνωσης Σάμου, της ΝΕ Ικαρίας - Φούρνων και της ΚΟΒ Κέντρου Αγ. Δημητρίου. Επίσης, εκ μέρους του ΚΣ της ΚΝΕ και της Συντακτικής Επιτροπής του "Οδηγητή", το μέλος του Γραφείου του ΚΣ Δ. Παπαδημητρίου.
Το ΚΚΕ εκπροσωπήθηκε από μεγάλη αντιπροσωπεία, επικεφαλής της οποίας ήταν ο επίτιμος Πρόεδρός του, Χαρίλαος Φλωράκης,και η ΓΓ της ΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα.