Τετάρτη 1 Ιούλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Πφίστερ αντί Παρέιρα

Η εθνική ομάδα της Σαουδικής Αραβίας αποκλείστηκε από την πρώτη φάση του παγκοσμίου κυπέλλου της Γαλλίας και πριν καν ολοκληρωθεί η διοργάνωση η ποδοσφαιρική ομοσπονδία έβαλε μπροστά τα σχέδια για την ανασυγκρότηση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. Σύμφωνα με το σαουδαραβικό πρακτορείο ειδήσεων, λίγες μέρες μετά την απόλυση του Κάρλος Αλμπέρτο Παρέιρα, η ομοσπονδία προχώρησε στην πρόσληψη νέου ομοσπονδιακού τεχνικού, του Γερμανού Οτο Πφίστερ.

Ο Παρέιρα, ο οποίος οδήγησε τη Βραζιλία στην κατάκτηση του Μουντιάλ των ΗΠΑ το 1994, απολύθηκε μετά τις ήττες από τη Δανία (1 - 0) και τη Γαλλία (4 - 0) και η ομοσπονδία έδωσε το "χρίσμα" στον Γερμανό προπονητή. Επίσης η ποδοσφαιρική ομοσπονδία, πέρα από την αλλαγή τεχνικής ηγεσίας, ανακοίνωσε πως ανέθεσε σε επιτροπή να εξετάσει την κακή απόδοση των παικτών στα γαλλικά γήπεδα.


Κορυφή σελίδας
Διακήρυξη της ΚΕ του ΚΚΕ για τη συμπλήρωση 80 χρόνων από το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ