Σάββατο 27 Ιούνη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Στην Πάτρα τα σπουδαία

Στην Πάτρα στρέφονται σήμερα τα περισσότερα βλέμματα των φίλων του πόλο, όπου στα πλαίσια της τελευταίας αγωνιστικής της Α1 ανδρών η τοπική ομάδα υποδέχεται τα Χανιά, σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι που θα κρίνει οριστικά την τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Η ομάδα της Κρήτης μπορεί να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην τέταρτη θέση με 27 βαθμούς, όμως αν οι Πατρινοί, που βρίσκονται στην πέμπτη θέση με δυο βαθμούς λιγότερους, νικήσουν σήμερα, τους πιάνουν στη βαθμολογία.

Μέσα στο παιχνίδι για την τέταρτη θέση βρίσκεται και η Χαλκίδα η οποία ισοβαθμεί με την Πάτρα στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας και έχει σαφώς πιο εύκολο έργο αντιμετωπίζοντας τον Πανιώνιο που έχει υποβιβαστεί.

Αναλυτικά το πρόγραμμα: Χαλκίδα - Πανιώνιος (18.30), Πάτρα - Χανιά (18.30 ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡ), ΟΦΘ - Γλυφάδα (20.00), Εθνικός - Χίος (20.00), Βουλιαγμένη - Ηλυσιακός (20.00).

  • Στην αντεπίθεση πέρασε χθες ο Ολυμπιακός που με ανακοίνωση απαντάει στα όσα υποστηρίζει η Βουλιαγμένη ότι συνέβησαν στο μεταξύ τους παιχνίδι. Μεταξύ άλλων οι "ερυθρόλευκοι" παραθέτουν το γεγονός ότι φέτος σε 6 συναντήσεις με αντίπαλο το ΝΟΒ κέρδισαν τις 5. "Εμείς όταν χάνουμε ψάχνουμε να βρούμε τα δικά μας λάθη και δεν εξαντλούμεθα σε δικαιολογίες και αφορισμούς", τονίζεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ