Παρασκευή 30 Γενάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Συντροφιά με μουσική

Σε διεύθυνση του Κάρολου Τρικολίδη και με σολίστ τη Μαρίνα Κισλίτσινα (βιολοντσέλο), η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών δίνει σήμερα (8.30μμ) συναυλία στο "Παλλάς". Παρουσιάζει ένα πρόγραμμα με έργα των Α. Ευαγγελάτου, Σοστακόβιτς, Μουσόργκσκι και Ραβέλ.Στον ίδιο χώρο, αύριο (8.30μμ), η Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα με "Μουσική από τον Ελληνικό Κινηματογράφο". Τη συναυλία, που αφιερώνεται στον Δημήτρη Χορν,θα διευθύνει ο Ανδρέας Πυλαρινός,ενώ θα τραγουδήσουν οι Βασίλης Λέκκας και Θεοδοσία Στίγκα.

  • Σήμερα (8.30μμ) στο Αθηναϊκό Δημοτικό Θέατρο (Τιμοκρέοντος 6α, Αγ. Σώστης), η Συμφωνική Δημοτική Ορχήστρα Αθηνών υπό τη διεύθυνση του Λ. Καλκάνη,παρουσιάζει έργα Βιβάλντι, Σούμπερτ κ. ά. Είσοδος ελεύθερη.
  • Στο Μέγαρο Μουσικής σήμερα (8.30μμ) φιλοξενείται ένας εξαίρετος δεξιοτέχνης του βιολιού, ο Ρώσος Βίκτορ Τρετιακόφ,που θα συμπράξει με τους "Σολίστ της Πάτρας", σε έργα Βιβάλντι και Τσαϊκόφσκι.Στον ίδιο χώρο την Κυριακή και τη Δευτέρα φιλοξενείται η Συμφωνική Ορχήστρα του Λονδίνου.Σε διεύθυνση του σερ Κόλιν Ντέιβις θα παρουσιάσει έργα Μπετόβεν, Σιμπέλιους, Μότσαρτ κ. ά.
  • Την Κυριακή (12 το μεσημέρι) στην Εθνική Λυρική Σκηνή θα παρουσιαστούν τα "Μουσικά παραμύθια του δάσους".Την ίδια μέρα (7μμ) φιλοξενείται η παράσταση Αντριάνα Λεκουβρέρ.
  • Τη Δευτέρα (7μμ) στην αίθουσα συναυλιών του Εθνικού Ωδείου,θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση αφιερωμένη στο κόρνο.
  • Την ίδια μέρα (8.30μμ), στην αίθουσα συναυλιών Φίλιππος Νάκας (Ιπποκράτους 41), θα πραγματοποιηθεί συναυλία για την ενίσχυση του αγώνα κατά της λευχαιμίας. Συμμετέχουν οι: Μ. Κόκκα, Λ. Τσατσαρώνη, Φ. Δ. Μόρτζος και Γ. Αερινιώτης.
  • Η πρώτη εμφάνιση του συγκροτήματος "Ενδελέχεια",θα πραγματοποιηθεί σήμερα (11μμ) στο "Αν κλαμπ" (Σολωμού και Σουλτάνη).
  • Στο "Χαφ Νοτ" (Τριβωνιανού 17, Μετς), από σήμερα φιλοξενούνται οι Alphabet Soup,ένα από τα πιο γνωστά χιπ χοπ συγκροτήματα από τη Δυτική Ακτή.
  • Βιενέζικη μουσική παράδοση, από τον Πέτρο Μπεράτη φιλοξενείται σήμερα (10.15μμ) στο Καφέ Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.Στη συνέχεια (11μμ), η Αλεξάνδρα τραγουδά με τον ταμπουρά της.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ