Εκδήλωση αφιερωμένη στον Στρατηγό Μακρυγιάννη με αφορμή τα 200 χρόνια από τη γέννησή του και τα 90 χρόνια από την πρώτη έκδοση των "Απομνημονευμάτων" του, πραγματοποίησε στις 28/1 η Εταιρεία Ελλήνων Λογοτεχνών.
Για τον Μακρυγιάννη μίλησε ο γραμματέας της ΕΕΛ, Φίλιππος Μαυρογιώργης.Η ηθοποιός Ελεωνόρα Φραντζεσκάκη απήγγειλε το ποίημα του Α. Σικελιανού"Μακρυγιάννης", ενώ ο Β. Κολοβός και ο Σ. Φράγκος διάβασαν αποσπάσματα από τα "Απομνημονεύματα". Την εισαγωγή των "Απομνημονευμάτων" διάβασε ο εκφωνητής της ΕΡΤ κ. Γιαλίνης.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της ΕΕΔΥΕ, Ευάγγελος Μαχαίρας,ο επίτιμος δήμαρχος Καισαριανής, Παναγιώτης Μακρής,οι ταξίαρχοι της Πολεμικής Αεροπορίας Ν. Ημελλος και Χρ. Γκολέμης.