Κυριακή 25 Γενάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
"Κατά πάντων και πασών... "

Από Αναγνώστη μας πήραμε το παρακάτω σημείωμα:

"Με εντυπωσιακό τρόπο επέλεξε να στείλει τις ευχές του - παραμονή Χριστουγέννων - από την "TV Τζούνιορς" παρακινούμενος - απάνθρωπα - απ' το δημοσιογράφο Μπάμπη Γεωργούλα (και μάλιστα σε εκπομπή με τίτλο "Ολα στο φως") ο Βαγγέλης Γιαννόπουλος. Ο εκ του ασφαλούς λόγω βουλευτικής ασυλίας... υπουργός του ΠΑΣΟΚ και μάλιστα της... Δικαιοσύνης, επιδόθηκε, κατά τη συνήθειά του, σε ένα χυδαίο υβρεολόγιο κατά πάντων και πασών. Αυτή τη φορά την "ευεργετική" του είχε ο Ν. Κωνσταντόπουλος που, οι... επιεικέστεροι χαρακτηρισμοί σε βάρος του ήταν "ελεεινός", "τρισάθλιος", "κάκιστος", πολιτικά "πανάθλιος", "αναιδέστατος" κ. ά. χειρότερα. Εκτός των άλλων τον βρήκε ακατάλληλο γι' αρχηγό και στη θέση του ...ανακήρυττε τον Α. Αλαβάνο! Στο "Ριζοσπάστη" ανακάλυψε "μορμολύκεια". Στο ΚΚΕ δε βρίσκει... προσωπικότητες. Αυτές υπήρχαν παλιά και "το υψήλωναν με την αίγλη τους". Δε βρίσκει ότι "η.. Παπαρήγα με τον Κολοζώφ θα κάνουν το... μέτωπο". Ο Τσοβόλας έχασε τη βάση του που κατέρρευσε, διαλύθηκε, χάθηκε. "Να πάνε για... βρούβες" οι "Μανωλοδασκαλάκηδες και η Ανουσάκη". Για το ΠΑΣΟΚ δε χρειάστηκαν χαρακτηρισμοί και επίθετα αφού "πάει απ' το καλό στο καλύτερο". Κάνοντας πλάκα μαζί του, με την απανθρωπιά που βιώνουμε με ανάλογη μεταχείριση ατόμων που τους έχει.. σαλέψει σε κάθε πόλη και χωριό, ο Μ. Γ. ζήτησε επίμονα απ' τον Β. Γ., να.. απευθύνει χαιρετισμό στην... Αριστερά, στο ΠΑΣΟΚ και στη Δεξιά! Το υβρεολόγιο φούντωσε και πάλι. Μέσα στ' άλλα χαιρέτισε την αγροτιά, που... στέλνει στη φυλακή!

Στην ίδια εκπομπή προέκυψε ένα ακόμα ταλέντο του Β. Γ., αυτό του μεγάλου παραμυθά! Χάνοντας - για πολλοστή φορά - την αίσθηση του γελοίου, βρέθηκε να... συμβουλεύει τον... Αρη, όταν "μετά τη Βάρκιζα!!! "τον συνάντησε" στα "βουνά" πηγαίνοντας με το.. "τάγμα του" σε... πορεία! Εκεί λοιπόν "στα όρθια" που "τους σταμάτησε ο Αρης, για να πάρει πληροφορίες απ' την Αθήνα!!! ", ο Γιαννόπουλος εξέφρασε τη "δυσφορία του για όσα γίνανε εκεί και την προφητεία του ότι - με καμία νέα συμφωνία - θα τα κάνουμε χειρότερα" (είχε ξεχάσει όσα έλεγε, πριν ένα λεπτό, ότι η - δήθεν - συνάντηση έγινε... μετά τη Βάρκιζα!!! ).

Υβρεολόγιο, καπηλεία, ψέμα, αυτογελοιοποίηση, αμετρωπία, "εικόνα του είναι η κυβέρνηση και του μοιάζει", αφού τον καμαρώνει ως... υπουργό Δικαιοσύνης!!!".

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Αρνείται ο πρώην υπουργός γνώση του εγγράφου(2000-05-30 00:00:00.0)
Νέα κρίση στις σχέσεις με τον υπουργό Δικαιοσύνης(1999-01-30 00:00:00.0)
Νέα επιχείρηση φίμωσης του Τύπου!(1998-08-19 00:00:00.0)
Ο χαϊδεμένος των καναλιών(1998-07-05 00:00:00.0)
Καταδίκη του υπουργού Δικαιοσύνης(1997-08-14 00:00:00.0)
Ζητούν την παραίτηση του(1997-02-27 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ