Τετάρτη 8 Φλεβάρη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Να πλατύνει ο αγώνας

Εκδήλωση της Εργατικής Αχτίδας του ΚΚΕ

Με στόχο να πλατύνει ακόμα περισσότερο και να αγκαλιάσει όλο το λαό ο αγώνας των εργαζομένων στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, η Εργατική Αχτίδα της ΚΟΑ του ΚΚΕ,οργάνωσε χτες σύσκεψη στο γήπεδο του Αιγάλεω.

"Η θα παραμείνει το 100% του ναυπηγείου στο δημόσιο, με προοπτική τη δημιουργία ενιαίου δημόσιου φορέα ναυπηγικής βιομηχανίας ή θα υπάρξουν καρνάγια". Αυτά τα λόγια χρησιμοποίησε ο Θανάσης Βλόντζος,γραμματέας της Αχτίδας και κεντρικός ομιλητής στη σύσκεψη. Οπως είπε, "ο αγώνας είναι ενάντια στην αποβιομηχάνιση της χώρας, και αφορά όλους. Οι κομμουνιστές πριν από όλους πρέπει να είναι μποστάρηδες"!

Κατέληξε, καλώντας όλες τις κομματικές δυνάμεις μέσα από τους μαζικούς φορείς τους οποίους συμμετέχουν, να πάρουν πρωτοβουλίες στήριξης του αγώνα (ανακοινώσεις κλπ.), με στόχο να κορυφωθούν οι προσπάθειές τους με μια δυναμική παρουσία στο συλλαλητήριο που έχει οριστεί να γίνει στον Πειραιά στις 14 του Φλεβάρη.Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν τα μέλη του Πολιτικού Γραφείου του ΚΚΕ, Δ. Γόντικας και Κ. Παρασκευάς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ