Παρασκευή 6 Γενάρη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Α' ΕΘΝΙΚΗ
Ποδαρικό στη Ριζούπολη!

Ανοίγει η αυλαία του νέου χρόνου με τον αγώνα Απόλλωνα - ΑΕΚ. Αισιοδοξία στα δύο στρατόπεδα

"Ηρθε η ώρα να αποδείξουμε ότι είμαστε μεγάλη ομάδα. Αύριο στη Ριζούπολη η ΑΕΚ είναι υποχρεωμένη να κερδίσει". Τα παραπάνω λόγια ανήκουν στον τεχνικό ηγέτη της πρωταθλήτριας Ελλάδας ενόψει του αγώνα με τον Απόλλωνα στη γειτονική Ριζούπολη. Ο Σέρβος τεχνικός αναφερόμενος στο ματς τόνισε μεταξύ άλλων: "Αναμφισβήτητα η φετινή παρουσία του αντιπάλου μας είναι εντυπωσιακή. Πρέπει να παίξουμε πειθαρχημένα και έξυπνα ώστε να φτάσουμε στη νίκη. Ελπίζω ο κόσμος της ΑΕΚ να κατακλύσει το γήπεδο". Στον αγωνιστικό τομέα ο Μπάγεβιτς θα στερηθεί των υπηρεσιών του Μιχάλη Βλάχου που είναι τιμωρημένος. Τη θέση του θα πάρει εκτός απροόπτου ο Μανώλης Παπαδόπουλος. Οσον αφορά το Βασίλη Δημητριάδη που βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση λόγο του θανάτου της αδελφής της γυναίκας του, μάλλον ο Ντούσκο θα τον κρατήσει στον πάγκο. Προσωπικός φρουρός στον Ντέμη Νικολαφιδη θα είναι ο Βάιος Καραγιάννης. Ετσι η ΑΕΚ αναμένεται να ξεκινήσει το παιχνίδι με τους: Ατματζίδη, Κοπιτσή, Καραγιάννη, Μανωλά, Σαμπανάτζοβιτς, Παπαδόπουλο, Σαραβάκο, Σαβέβσκι, Κετσπάγια, Κωστή, Κασάπη.

  • Στην αντίπερα όχθη ο Γιάννης Παθιακάκης αντιμετωπίζει με ηρεμία το παιχνίδι. Αυτό προσπαθεί να περάσει και στους παίκτες του: "Το άγχος δε θα το έχουμε εμείς αλλά η ΑΕΚ. Τονίζω στους παίκτες να αποβάλουν το άγχος ώστε να λυθούν τα πόδια τους. Να μην πάθουμε ό,τι με τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο. Το φαβορί δεν είμαστε εμείς, όμως αυτό δε νομίζω ότι είναι στα κατά μας. Θα παίξουμε ανοιχτά και ό,τι προκύψει". Ο Θεόφιλος Καρασαββίδης με τη σειρά του επισημάνει: "Είναι από τα δυσκολότερα παιχνίδια της χρονιάς. Θα επιδιώξουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα ώστε να αλλάξει η νοοτροπία της ομάδας. Με νίκη μπορούμε να μιλάμε για Ευρώπη".

Καλά είναι τα νέα για τον Φρανκ Κλόπα. Ο Ελληνοαμερικανός παίκτης γυμνάστηκε κανονικά χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις στο γόνατο του και θέτει υποψηφιότητα για την αρχική 11άδα κόντρα στην παλιά του ομάδα. Μια θέση που έχουν καπαρωμένη οι Μήνου, Μητρόπουλος που επίσης έχουν περάσει από τη Νέα Φιλαδέλφεια.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ