Παρασκευή 6 Γενάρη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Ασοι στο μανίκι

Με άσους στο μανίκι έρχεται ο πρώτος διαγωνισμός της χρονιάς. Εκτός από τους ευδιάκριτους σε παιχνίδια όπως του Παναθηναϊκού, του ΟΦΗ και του Ολυμπιακού, ριψοκίνδυνοι άσοι μπορούν να προτιμηθούν και στα ζευγάρια 1, 3, 4 και στο πελοποννησιακό ντέρμπι.

1. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ: Παρά τις κακές εμφανίσεις της ακόμα και μέσα στη Δράμα, η Δόξα έχει τη δυνατότητα να πάρει το παιχνίδι από τον αρκετά αδύναμο μακριά από το Φάληρο αντίπαλό της.

Προτείνεται: 1.

2. ΕΔΕΣΣΑ+ΔΚΙΚΟΣ - ΠΑΟΚ: Κάθε αποτέλεσμα πιθανό. Με δεδομένη την ανωτερότητα του ΠΑΟΚ ως πρώτη επιλογή δίνεται η δική του επικράτηση.

Προτείνεται: 2,Χ,1.

3. ΗΡΑΚΛΗΣ - ΛΑΡΙΣΑ: Η άνετη επικράτηση της Λάρισας στις πρόσφατες αναμετρήσεις της με τον Ηρακλή για το Κύπελλο δεν πρέπει να παρθούν σοβαρά υπόψη. Ο Ηρακλής είναι σαφώς καλύτερος και οι στόχοι του φέτος υψηλοί.

Προτείνεται: 1.

4. ΙΩΝΙΚΟΣ - ΚΑΒΑΛΑ: Οι μεταγραφές ενίσχυσαν τη μακεδονική ομάδα αλλά μέσα στη Νεάπολη ο επίσης ενισχυμένος Ιωνικός δεν "πουλιέται".

Προτείνεται: 1.

5. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Η θηλιά άρχισε να σφίγγει την ομάδα της Λιβαδειάς. Αξίζει σίγουρα καλύτερη θέση αλλά πρέπει να παίρνει και τα ανάλογα αποτελέσματα. Δεν είναι βέβαια εύκολη λεία οι Νεοσμυρνιώτες αλλά η έδρα δίνει προβάδισμα.

Προτείνεται: 1,Χ.

6. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΣΚΟΝΤΑ ΞΑΝΘΗ: Δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στο Καραϊσκάκη δε σηκώνει δεύτερη συνεχόμενη απώλεια...

Προτείνεται: 1.

7. ΟΦΗ - ΑΘΗΝΑ+ΔΚΙΚΟΣ: Μόνο νίκες - πλην Παναθηναϊκού - έχει ο σοβαρός και σταθερός φέτος ΟΦΗ στην έδρα του. Μόνο η ατυχία μπορεί να τον σταματήσει.

Προτείνεται: 1.

8. ΠΑΝΑΘΗΝΑ+ΔΚΙΚΟΣ - ΑΡΗΣ: Αχτύπητος φέτος ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος αναμένεται να επικρατήσει άνετα για μια ακόμη φορά.

Προτείνεται: 1.

9. ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΠΑΝΑΧΑ+ΔΚΙΚΗ: Ντέρμπι βέβαια. Ωστόσο η Καλαμάτα σε μεγάλη φόρμα αυτό τον καιρό έχει τον πρώτο λόγο στην ανίκητη έδρα της.

Προτείνεται: 1.

10. ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Τρεις αγωνιστικές έχει να κερδίσει στην έδρα του ο ασταθής Πιερικός. Μέχρι και τη μεγάλη ζημιά μπορεί να πάθει από τη δυνατή ομάδα του Αργους.

Προτείνεται: Χ,1,2.

11. ΑΝΟΡΘΩΣΗ - ΑΠΟΕΛ: Μεγάλο παιχνίδι για το κυπριακό πρωτάθλημα αυτό. Η Ανόρθωση που μοιράζεται την πρώτη θέση με την Ομόνοια έχει βέβαια το προβάδισμα λόγω και της έδρας. Το ΑΠΟΕΛ, που κατέχει την τέταρτη θέση έχει την πείρα και την ικανότητα να χτυπάει τα ντέρμπι.

Προτείνεται: 1,Χ,2.

12. ΠΑΡΜΑ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μονομαχία γιγάντων! Κάτι σαν τελικός πρωταθλήματος, αφού η Πάρμα με 31 βαθμούς βρίσκεται στο ρετιρέ του καμπιονάτο και η Γιουβέντους κατοικοεδρεύει λίγο παρακάτω με 30 πόντους.

Προτείνεται: 1,Χ.

13. ΤΟΡΙΝΟ - ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Τρίτη στη σειρά η φιλόδοξη φέτος Φιορεντίνα μπορεί να πάρει ακόμα και το διπλό μέσα στο Ντέλε Αλπι. Η Τορίνο που βρίσκεται λίγο κάτω από τη μέση της βαθμολογίας, είναι φέτος από τις πιο απρόβλεπτες ομάδες της Ιταλίας.

Προτείνεται: Χ,2,1.

Ο 14ος


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ