Πέμπτη 5 Γενάρη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΡ. ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0
Αρεσαν οι ρεζέρβες

Κορυφαίοι του Ολυμπιακού Εστάι, Μαυρομμάτης. Εντυπωσίασε ο Μίτκο Στοικόφσκι

Ικανοποίησαν οι ρεζέρβες του Ολυμπιακού στο χτεσινό φιλικό με τον Ερυθρό Αστέρα, κάτι που επισήμανε και ο Ολλανδός τεχνικός Τάις Λίμπρεχτς. Οι εφεδρείες λοιπόν πήραν σχεδόν άριστα απέναντι σε μια ομάδα που ασφαλώς προηγείται ποδοσφαιρικά. Το τελικό 0-0 μάλλον αφήνει μια πικρή γεύση στους Πειραιώτες που ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Ο Λιούπκο Πέτροβιτς, τεχνικός ηγέτης των Σέρβων, το παραδέχτηκε ιπποτικά: "Αν μια ομάδα έπρεπε να κερδίσει αυτός ήταν ο Ολυμπιακός. Εμείς είμαστε επηρεασμένοι από τη διακοπή του πρωταθλήματος. Ξεχώρισα τους Εστάι, Μαυρομάτη και Στοϊκόφσκι". Δεν είχε άδικο ο Λιούπκο αφού ο μεν Εστάι ήταν η ευχάριστη έκπληξη με τα πολλά χιλιόμετρα που διάνυσε ο δε Μαυρομάτης ήταν ο στυλοβάτης της άμυνας. Καλή παρουσία είχαν και οι Στρακόσια, Γκώνιας, Νταμπίζας και Σαπάνης. Ο Μαρινάκης για μια ακόμη φορά ήταν εκτός κλίματος και μάλλον δε θα πρέπει να παραπονιέται ότι δεν τον υπολογίζει ο Λίμπρεχτς. Με ανάλογες εμφανίσεις μάλλον το δίκιο είναι με το μέρος του προπονητή.

Από πλευράς Αστέρα ο Στοϊκόφσκι έδειξε τη μεγάλη του κλάση, ενώ φανερά βελτιωμένος από πέρσι που αγωνιζόταν στον Πανιώνιο έδειξε ο Νεμπόεσα Κρουπνίκοβιτς. Ιδιαίτερη μνεία και για τον πανύψηλο τερματοφύλακα Μιλόγεβιτς που είχε κατεβάσει τα... ρολά.

Το φιλμ του αγώνα

5': Σέντρα Καραταφιδη κεφαλιά Σαπάνη απόκρουση Μιλόγεβιτς.

16': Μακρινό σουτ Πέτκοβιτς μόλις άουτ.

20': Κακό κοντρόλ Μαρινάκη μέσα στην περιοχή, χάθηκε ευκαιρία.

28': Σέντρα Καραταφιδη κεφαλιά Μπατίστα με διπλή προσπάθεια εξουδετέρωσε ο Μιλόγεβιτς.

40': Ατομική προσπάθεια Στοϊκόφσκι έτοιμο γκολ σε Κοβάσεβιτς ενστικτώδης σωτήρια απόκρουση Στρακόσια.

42': Μακρινό σουτ Νταμπίζα σε κόρνερ ο Μιλόγεβιτς.

55': Σουτ Κρουπνίκοβιτς σε κόρνερ ο Στρακόσια.

65': Πάσα Καραταφιδη σε Εστάι δυνατό δεξί βολέ του Χιλιανού στο οριζόντιο δοκάρι.

69': Σουτ Αντζιτς ασθενή απόκρουση Στρακόσια επί της γραμμής έδιωξε ο Εστάι.

87': Μόνος ο Στοϊλίκοβιτς πλάσαρε άουτ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Στρακόσια, Τρούπκος (74' Παχατουρίδης), Καραταφιδης, Νταμπίζας, Μαυρομάτης, Γκώνιας (66' Πασσαλής), Σαπάνης (74' Σοφιανόπουλος), Εστάι, Μπατίστα (66' Σέγγος), Μαρινάκης, Αμανατίδης.

ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Μιλόγεβιτς, Στάνκοβιτς (46' Σάκιτς), Τζόροβιτς (46' Στεφάνοβιτς), Ρατμάνοβιτς, Στοϊκόφσκι, Πέροβιτς (63' Ν. Στάνκοβιτς), Αντζιτς, Κρουπνίκοβιτς, Κοβάσεβιτς (81' Λουμπόγεβιτς), Πέτκοβιτς (46' Γ. Στάνκοβιτς), Ζίφκοβιτς (46' Στοϊλίκοβιτς).


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ