Τετάρτη 4 Γενάρη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Αντίο Μίμη!

Εφυγε προχτές αναπάντεχα από κοντά μας ο αγωνιστής δικηγόρος, νομικός σύμβουλος της ΓΣΕΕ από το 1982 και αγαπητός φίλος, Δημήτρης Αναστασόπουλος.Σαν νομικός, και πάνω απ' όλα, σαν Ανθρωπος, ο Δημήτρης Αναστασόπουλος πρόσφερε ανεκτίμητες υπηρεσίες στο Δίκαιο των εργαζόμενων, στη συνδικαλιστική ομαλότητα και νομιμότητα. Η προσφορά και το ήθος του τον έκαναν αγαπητό σε όλες τις πλευρές.

Η κηδεία του έγινε χτες από το νεκροταφείο Νέας Σμύρνης. Στο πλευρό της οικογενείας του βρέθηκε πλήθος συγγενών και φίλων, σύσσωμο το προεδρείο και η διοίκηση της ΓΣΕΕ, συνδικαλιστές, δικηγόροι, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Γ. Δασκαλάκης, οι υφυπουργοί Μεταφορών, Χ. Κοκκινοβασίλης και Δ. Αλαμπάνος, οι βουλευτές του ΚΚΕ, Μ. Κωστόπουλος και Σπ. Στριφτάρης, επίσης, οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Λ. Κανελλόπουλος, Γ. Σουλαδάκης, καθώς και ο ευρωβουλευτής του Κόμματος Γ. Θεωνάς. Το νεκρό αποχαιρέτησαν ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ, Χρ. Πρωτόπαππας και ο νομικός σύμβουλος της Συνομοσπονδίας, Δ. Χρυσικόπουλος, εξαίροντας την ανεκτίμητη προσφορά του. Λίγο πριν τον απρόσμενο χαμό του ο Δημήτρης Αναστασόπουλος έδωσε στο εργατικό κίνημα άλλη μια πολύτιμη βοήθεια. Την κωδικοποίηση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας. Την εργασία του θα εκδώσει σύντομα η διοίκηση της ΓΣΕΕ.

Το συνδικαλιστικό τμήμα του "Ρ", για το οποίο ο Δημήτρης Αναστασόπουλος υπήρξε πολύτιμος συνεργάτης, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Αντίο Μίμη! Θα σε θυμόμαστε πάντα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ