Πέμπτη 18 Ιούλη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Γιατί χαίρονται οι ΗΠΑ;

"Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που η ελληνική κυβέρνηση αποφάσισε να μην ασκήσει το δικαίωμα της αρνησικυρίας σε αυτή τη διαδικασία, βάσει της οποίας η Τουρκία θα έχει μεγαλύτερη οικονομική σχέση με την ΕΕ. Θεωρούμε ότι είναι πολύ σημαντικό. Δεν υπάρχει χώρα που να έχει υποστηρίξει την ενσωμάτωση της Τουρκίας στη Δύση περισσότερο από τις ΗΠΑ". Τάδε έφη Ν. Μπερνς, εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, σχολιάζοντας την άρση του ελληνικού βέτο για το πρόγραμμα ΜΕDΑ.

Σχόλιο δικό μας: Δεν υπάρχει χώρα, που να έχει ευθυγραμμιστεί με τις επιθυμίες των Αμερικανών περισσότερο από την Ελλάδα. Και μάλιστα να αισθάνονται οι κυβερνήσεις της υπερήφανες γι' αυτό.


Κορυφή σελίδας
Διακήρυξη της ΚΕ του ΚΚΕ για τη συμπλήρωση 80 χρόνων από το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ