Τετάρτη 19 Ιούλη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
Στον ΠΑΟΚ ο Χιχένα;

Μια ανάσα πριν τον ΠΑΟΚ βρίσκεται ο Αργεντίνος μέσος Ντάριο Χιχένα, αφού σύμφωνα με το σύλλογο του Ταγιέρες Κόρντμπα, οι δύο ομάδες τα έχουν βρει σε όλα και αύριο αναμένεται ο παίκτης στη Θεσσαλονίκη. Από την πλευρά του Δικεφάλου όμως τηρείται «σιγήν ιχθύος», καθώς ούτε καν το ενδιαφέρον δεν έχει επισημοποιήσει. Στο θέμα του Βαλένσια, παρουσιάστηκαν κωλύματα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο μάνατζερ του παίκτη ζήτησε περισσότερα χρήματα από την αρχική συμφωνία των δύο πλευρών. Πάντως, τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει μέχρι στιγμής και όλα είναι ανοιχτά.

  • Σε πρόωρο τέλος φαίνεται να οδεύει η συμφωνία του Αρη με τον Ιλια Τσιμπαλάρ καθώς τις τελευταίες ημέρες η Λοκομοτίβ, στην οποία ανήκει ο Ρώσος ποδοσφαιριστής, άλλαξε στάση και ζήτησε παραπάνω χρήματα από τα ήδη συμφωνηθέντα. Αυτή η εξέλιξη κάνει τους «κίτρινους» να παραμένουν σε στάση αναμονής μέχρι τουλάχιστον νεοτέρας, καθώς πέρα από το οικονομικό, πρόβλημα δημιουργήθηκε και στον τρόπο απόκτησης του Τσιμπαλάρ. Αλλωστε άλλο ένα πρόβλημα για τους υπεύθυνους της ΠΑΕ είναι και η ηλικία του παίκτη που «άγγιξε» τα 32 χρόνια.
  • Ο Λεμπάν Κεμπάτζε εκτός απροόπτου θα φοράει τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννενα. Οι δύο πλευρές είχαν έρθει σε μια πρώτη επαφή που κατέληξε σε συμφωνία αλλά σύμφωνα με κάποιες άλλες πληροφορίες τα πάντα παραμένουν ακόμα ανοιχτά.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ