Παρασκευή 6 Δεκέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ, πότε ο Πρόεδρος Γιέλτσιν, πότε ο πρωθυπουργός Τσερνομίρντιν παρακαλούν για πιστώσεις, για να βουλώσουν τις τρύπες στον προϋπολογισμό της Ρωσίας. Οι τρύπες, όμως, πληθαίνουν και ανάλογα αυξάνουν και τα χρέη... (σελίδα 10).

ΜΕΡΕΣ εκλογών για την ανάδειξη νέου ΔΣ στον ΠΣΥΠ - ΟΤΕ και τα στελέχη των ΠΑΣΚΕ, ΔΑΚΕ, και ΑΣ (ΣΥΝ), ξυπνώντας από το λήθαργό τους, θυμήθηκαν ότι είναι "συνδικαλιστές"... (σελίδα 23).

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ πραγματοποιούν σήμερα στις 10 το πρωί οι άνεργοι της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης στο Εργατικό Κέντρο Πειραιά. Ακόμα δεν έχει απαντήσει ο υπουργός Εργασίας στα αιτήματά τους, παρότι είχε δεσμευτεί στις 22 Νοέμβρη ότι θα απαντήσει εντός δέκα ημερών (σελίδα 24).

ΑΚΟΜΑ και δικαστικές αποφάσεις αρνείται να εφαρμόσει ο Κ. Δραγούνης, ιδιοκτήτης της ομώνυμης εκτυπωτικής επιχείρησης, μη επαναπροσλαμβάνοντας τους εργαζόμενους που είχε απολύσει παράνομα. Την ίδια στιγμή, οι αρμόδιες αρχές σηκώνουν ψηλά τα χέρια (σελίδα 24).

ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ των σχολείων της πρωτεύουσας πραγματοποίησαν χτες μια δυναμική πορεία στο κέντρο της Αθήνας, υψώνοντας και αυτοί τις γροθιές τους ενάντια στο νέο προϋπολογισμό της σκληρής λιτότητας (σελίδα 40).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ