Τρίτη 22 Απρίλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
A1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Πέταξαν στην τετράδα

Περιστέρι και ΠΑΟΚ στο παιχνίδι του τίτλου

Τα φτερά τους άνοιξαν το Σαββατοκύριακο ΠΑΟΚ και Περιστέρι και πέταξαν για το φάιναλ φορ του πρωταθλήματος που τους φέρνει παράλληλα μπροστά στην πόρτα της Ευρωλίγκα.

Ο "Δικέφαλος του Βορρά" ανατρέποντας όλα τα προγνωστικά κατάφερε να νικήσει στο κλειστό του ΕΑΚΑ για δεύτερη φορά τον Παναθηναϊκό με 77 - 66 αφήνοντας εκτός νυμφώνος τους "πράσινους". Ετσι ένα χρόνο μετά την απόλυτη επιτυχία, όταν ο Παναθηναϊκός τέτοια εποχή έφθανε στο ζενίθ της ιστορίας του κατακτώντας το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το τριφύλλι βρέθηκε στο ναδίρ. Ο μόνος δρόμος που οδηγεί εκτός Ελλάδας για τον Παναθηναϊκό είναι πλέον το Ευρωπαϊκό Κύπελλο.

Από την άλλη, οι παίκτες του ΠΑΟΚ φάνηκαν να πίστευαν πιο πολύ στην πρόκριση. Με ηγέτες τους Μπόνερ και Ντεμπς δε δυσκολεύτηκε να φθάσει στον στόχο. Τώρα θα αντιμετωπίσει στο ημιτελικά την ΑΕΚ με μειονέκτημα έδρας.

  • Χαρές και πανηγύρια από την Κυριακή το βράδυ στο Περιστέρι όπου για πρώτη φορά στην ιστορία της η ομάδα περνάει σε φάιναλ φορ του πρωταθλήματος μετά τη δεύτερη νίκη επί του Αρη με 79 - 71.

Μπροστάρης της μεγάλης επιτυχίας ήταν ο μεγάλος αρχηγός Αγγελος Κορωνιός που έκανε πράγματα και θαύματα. Ο Σούμποτιτς τα είχε με τη διαιτησία όμως αυτό δεν αλλάζει τίποτα. Το συγκρότημα του Ν. Σάκοτα θα αντιμετωπίσει τώρα το νικητή του αγώνα Ολυμπιακού - Απόλλωνα Πάτρας.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ