Τρίτη 22 Απρίλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Α' ΕΘΝΙΚΗ
Αγκάλιασε τον τίτλο

Ο Ολυμπιακός διατήρησε τη διαφορά 6 πόντων από την ΑΕΚ

Τίποτα δεν άλλαξε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μετά και την 30ή αγωνιστική. Ολυμπιακός και ΑΕΚ "σκόνταψαν" σε Τούμπα και Βέροια, όμως αυτό ευνοεί τους Πειραιώτες αφού απομένουν μόλις 4 αγωνιστικές για το τέλος και έχουν τον αέρα των έξι βαθμών από την Ενωση. Η αγωνιστική πτώση του ΠΑΟ δεν έχει τελειωμό. Γνώρισε νέο κάζο στο Ολυμπιακό Στάδιο από την Ξάνθη αφού ηττήθηκε στο τελευταίο λεπτό του αγώνα...

Η ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς άντεξε στο "καμίνι" της Τούμπας και έτσι το 0 - 0 ισοδυναμεί με... νίκη. Ο "δικέφαλος" έχει παράπονα από τον διαιτητή Μιχάλη Καλαθενό. Η ΑΕΚ χτες έχασε την ευκαιρία να μειώσει τη διαφορά στους 4 πόντους αφού ήρθε ισόπαλη 1 - 1 στη Βέροια. Μεγάλος κερδισμένος της αγωνιστικής ο ΟΦΗ που είναι πλέον αγκαλιά με την Ευρώπη. Το συγκρότημα του Εγκε Γκέραρντ επικράτησε 2 - 1 του Εδεσσαϊκού και ξέφυγε 5 πόντους από ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό.

Η Καβάλα διατήρησε τις ελπίδες της για έξοδο στο ΟΥΕΦΑ με το 2 - 2 που πήρε στη Νεάπολη από τον Ιωνικό σε ένα πολύ καλό ματς.

Ο Απόλλωνας σώθηκε οριστικά με το 2 - 0 επί του Πανηλειακού. Πολύτιμους βαθμούς εκτός έδρας πήραν Παναχαϊκή και Αθηναϊκός από Ηρακλή και Καλαμάτα αφού τα δυο ματς κόλλησαν στο 0 - 0.

Τέλος στην Καστοριά ο Αρης με δίδυμο στον πάγκο τους Φοιρό - Κούη κέρδισε 3 - 0 τους "γουναράδες", όμως ο δρόμος για τη σωτηρία είναι ακόμη πολύ δύσβατος.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ