Σάββατο 29 Μάρτη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εκδηλώσεις των ΠΚΣ

Τη Δευτέρα,στη 1 το μεσημέρι στην Ιατρική θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με θέμα την "Υγεία", όπου θα μιλήσει ο βουλευτής του ΚΚΕ Απ. Τασούλας.

Την Τρίτη,1 Απρίλη, στην ΑΣΟΕΕ, με θέμα "Ο ρόλος της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Ευρώπη του Μάαστριχτ". Την ίδια μέρα, στη Θεσσαλονίκη, από κοινού οι παρατάξεις ΠΚΣ και "Προοδευτική" (Κύπριοι φοιτητές) συνδιοργανώνουν εκδήλωση στις Εστίες, στις 7 το απόγευμα, με θέμα "Αιγαίο, Κύπρος, Βαλκάνια".

Την Τετάρτη,στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, με θέμα "Πτυχίο και επαγγελματικά δικαιώματα" και στο Οικονομικό της Νομικής, με θέμα "Παιδεία, αθλητισμός, πολιτισμός, εμπορεύματα ή κοινωνικά αγαθά". Την ίδια μέρα, στο ΤΕΙ Αθήνας, στο μεγάλο αμφιθέατρο, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με θέμα τα αγροτικά, όπου θα μιλήσει ο βουλευτής του ΚΚΕ Β. Μπούτας.

Την Πέμπτη,στο Νομικό Τμήμα της Νομικής, με θέμα "Δικαιοσύνη και λαϊκοί αγώνες - Επαγγελματική προοπτική", στο ΕΜΠ με θέμα "ΕΜΠ - Θύμα των νόμων της αγοράς" και στα ΤΕΙ Αθήνας με θέμα τα προβλήματα των ναυπηγών.

Την ίδια μέρα εκδήλωση θα γίνει στη ΦΜΣ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, στις 4 μμ με θέμα "Τριτοβάθμια εκπαίδευση και Μάαστριχτ". Θα μιλήσει ο καθηγητής Κ. Αλυσσανδράκης,μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Την Παρασκευή,στα ΤΕΙ Αθήνας θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με θέμα τα ναρκωτικά.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ