Κυριακή 2 Φλεβάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δημόσιος Προσυνεδριακός Διάλογος της ΚΝΕ

Με την οργάνωση της δημόσιας προσυνεδριακής συζήτησης για τις θέσεις του ΚΣ για το 7ο Συνέδριο και το σχέδιο καταστατικού της ΚΝΕ, ασχολήθηκε στην πρώτη συνεδρίασή της η επιτροπή Δημόσιου Προσυνεδριακού Διαλόγου για το 7ο Συνέδριο της ΚΝΕ, με βάση τις κατευθύνσεις του ΚΣ.

Οπως αναφέρει η Επιτροπή Δημόσιου Προσυνεδριακού Διαλόγου για το 7ο Συνέδριο της ΚΝΕ, σε ανακοίνωσή της, στη δημόσια προσυνεδριακή συζήτηση, που θα γίνει μέσα από τις σελίδες του "Οδηγητή", μπορεί να λάβει μέρος κάθε μέλος ή φίλος της ΚΝΕ, καθώς και κάθε νέος που θέλει να τοποθετηθεί δημόσια για τις Θέσεις του ΚΣ και το Σχέδιο Καταστατικού μπροστά στο 7ο Συνέδριο της ΚΝΕ. Κάθε μέλος ή φίλος της ΚΝΕ έχει δικαίωμα να στείλει ένα άρθρο για τις Θέσεις του ΚΣ και ένα άρθρο για το Σχέδιο Καταστατικού.

Η δημόσια προσυνεδριακή συζήτηση θα διαρκέσει από τις 3 του Φλεβάρη ως τις 20 του Απρίλη. Η αποστολή όμως άρθρων, για να υπάρχει η δυνατότητα δημοσίευσης στον Οδηγητή, λήγει στις 15 του Απρίλη. Ο μέγιστος αριθμός λέξεων για κάθε άρθρο δεν πρέπει να ξεπερνάει τις 1.000 λέξεις για τις Θέσεις του ΚΣ και τις 700 για το Σχέδιο Καταστατικού. Αρθρα που θα φτάνουν στην επιτροπή με περισσότερες λέξεις δε θα δημοσιεύονται.

Τα άρθρα είναι απαραίτητο να είναι ευανάγνωστα και να έχουν οπωσδήποτε τα στοιχεία του αρθρογράφου (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο και την οργάνωση που ανήκει). Τα στοιχεία είναι απαραίτητα για τη δυνατότητα επικοινωνίας της επιτροπής με τον αρθρογράφο. Αν ο αρθρογράφος δεν επιθυμεί τη δημοσίευση του ονόματός του, αυτό μπορεί να γίνει, ύστερα από επικοινωνία με την επιτροπή.

Τα άρθρα για το δημόσιο προσυνεδριακό διάλογο μπορούν να αποστέλλονται ταχυδρομικά στη διεύθυνση του ΚΣ της ΚΝΕ (Βερανζέρου και Κοτοπούλη 11, 104 32 Αθήνα) ή μέσω των οργανώσεων με την ένδειξη "Για την Επιτροπή Δημόσιου Προσυνεδριακού Διαλόγου του ΚΣ της ΚΝΕ".

Για οποιαδήποτε ανάγκη επικοινωνίας με την επιτροπή διαλόγου ο κάθε σύντροφος ή φίλος μπορεί να επικοινωνήσει τηλεφωνικά στο 5249.111 (εσωτερικό 204). Ολα τα άρθρα, που θα φτάσουν στην επιτροπή, θα είναι στη διάθεση των αντιπροσώπων στο 7ο Συνέδριο.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ