Πέμπτη 16 Γενάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΦΗ - ΠΑΟ 0-0
Δίκαιη μοιρασιά

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν χτες στο Ηράκλειο, ΟΦΗ και Παναθηναϊκός. Μπορεί οι δυο μονομάχοι να κόλλησαν στο 0 - 0, όμως το παιχνίδι είχε ρυθμό και πάθος και ασφαλώς ικανοποίησε τους 5.000 φιλάθλους που βρέθηκαν στις εξέδρες του κρητικού γηπέδου. Οι "πράσινοι" ξεκίνησαν καλύτερα και στο 15 ο Αλεξούδης είχε δυνατό βολέ μόλις άουτ από τα καρέ του Χανιωτάκη. Δυο λεπτά αργότερα ο Βαζέχα μέσα από την περιοχή έχασε επίσης μια σημαντική ευκαιρία. Οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν, όμως δεν είχαν κάποια αξιόλογη φάση στα καρέ των "πρασίνων". Στην επανάληψη ο ΟΦΗ είχε καλές στιγμές στο 58' με τον Μίτιτς και τον Σταυρακάκη στο 62'. Βαζέχα στο 65' και Λυμπερόπουλος στο 77' από την πλευρά των φιλοξενούμενων έκλεισαν τον κύκλο των χαμένων ευκαιριών. Διακριθέντες από το συγκρότημα του Γκέραρντ οι Παπαδόπουλος, Δερμιτζάκης και Πουρσανίδης. Από το "τριφύλλι" άρεσαν οι Γ. Χ. Γεωργιάδης, Μάρκος και Κολιτσιδάκης. Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Μποροβήλου"κιτρίνισε" τους Λυμπερόπουλο, Καπουράνη, Μάρκο και Αδάμου.

ΟΦΗ: Χανιωτάκης, Πουρσανίδης, Αδάμος, Σταυρακάκης, Σκέντζος, Νιόπλιας, Δερμιτζάκης, Μίτιτς (72 Μποζίνοφ), Αναστασίου (85 Ρίζνιτς), Παπαδόπουλος, Κιάσος.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Βάντσικ, Αποστολάκης, Ουζουνίδης, Γ. Χ. Γεωργιάδης, Καλιτζάκης, Κολιτσιδάκης, Λυμπερόπουλος, Καπουράνης (87 Νασιόπουλος), Βαζέχα, Αλεξούδης (69 Λαγωνικάκης), Μάρκος.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ