Πέμπτη 16 Γενάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Υπ' ατμόν ο Γιδόπουλος

Μια... ανάσα από την αποχώρηση είναι ο Στρ. Γιδόπουλος. Ο "ισχυρός άνδρας" της Ενωσης δεν αποκλείεται ακόμα και σήμερα, μετά το παιχνίδι με τον Πανηλειακό, να πει το αντίο. Η διαφωνία του με την τακτική του Μ. Τροχανά κορυφώθηκε τον τελευταίο καιρό μ αποτέλεσμα χθες, σύμφωνα με πληροφορίες, να ετοιμάζει τη σχετική ανακοίνωση.

Πολλά είναι τα γεγονότα που τον οδήγησαν σ' αυτή την απόφαση. Μάλιστα λίγο καιρό πριν είχε μεταπειστεί κυριολεκτικά στο παρά ένα για να μην υλοποιήσει ανάλογη απόφαση. "Το ποτήρι ξεχείλισε" απ' το "ναυάγιο" στη μετεγγραφή Ανταμτσιουκ και το πανό που αφορούσε τον Μπάγεβιτς.

Στην πρώτη περίπτωση θεωρεί πως "αδειάστηκε", αφού αρχικά του είχε δοθεί το ΟΚ να πράξει ό,τι νομίζει και στη συνέχεια δε στηρίχτηκε η απόφασή του. Οσο για το πανό ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ του ζήτησε τον λόγο χτες γιατί το κατέκρινε. Οταν ο Γιδόπουλος απόρησε αφού και ο Τροχανάς είχε κάνει το ίδιο, έλαβε απάντηση που τη θεώρησε μειωτική και του έκλεισε το τηλέφωνο. Αν δε συμβεί κάτι απρόοπτο λοιπόν το "διαζύγιο", για το οποίο αρκετοί μιλούσαν εδώ και καιρό, θα πάρει σάρκα και οστά.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ