Πέμπτη 9 Γενάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΜΜΕ ΠΕΙΡΑΙΑ
Πρόταση για πανελλαδικό κλείσιμο των καταστημάτων

Σε αγωνιστική ετοιμότητα οι επαγγελματοβιοτέχνες του Πειραιά

Με προσανατολισμό τον προγραμματισμό αγωνιστικών κινητοποιήσεων, συνήλθε χτες η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων (ΣΕΑ ΜΜΕ) της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά. Η ΣΕΑ κατήγγειλε την κυβερνητική πολιτική, που οδηγεί καθημερινά στο μαρασμό και τον αφανισμό τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τόνισε ότι μόνο με αγωνιστικές κινητοποιήσεις τόσο σε τοπικό όσο και σε πανελλαδικό επίπεδο μπορεί να ανατραπεί αυτή η πολιτική και να ανακοπεί η παραπέρα λήψη ακόμα σκληρότερων μέτρων.

Συγκεκριμένα, η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα ΜΜΕ του Πειραιά και της ευρύτερης περιοχής αποφάσισε να:

  • Συντονιστεί η δράση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων του Νομού Αττικής και να αποφασιστεί η από κοινού έναρξη του νέου κύκλου αγωνιστικών κινητοποιήσεων για να προστατευτούν από τους νέους κινδύνους.
  • Απευθύνει πρόσκληση και προς τα ευρύτερα λαϊκά στρώματα για συντονισμένο αγώνα.
  • Ζητήσει από τα τριτοβάθμια όργανα των εμπορικών, βιοτεχνικών και επαγγελματικών συλλόγων να ηγηθούν και να συντονίσουν νέες μορφές αγώνα.
  • Προτείνει προς την Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ) και τη Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ) 24ωρο κλείσιμο των καταστημάτων και βιοτεχνιών τις μέρες που συζητιέται στη Βουλή το φορολογικό νομοσχέδιο.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ