Πέμπτη 9 Γενάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
"Επιστροφή στον τόπο του εγκλήματος"

Τη Θεσσαλία επισκέπτεται - το ερχόμενο Σάββατο, 11 Γενάρη - ο Θ. Τσουκάτος. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι "ο δολοφόνος επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος", καθότι ο "στρατηγός" του ΠΑΣΟΚ είναι αυτός που οργάνωσε "επί τόπου" και πρωταγωνίστησε στη βρώμικη υπονομευτική δράση του κυβερνητικού και κομματικού μηχανισμού του Κινήματος, στη διάρκεια της μεγάλης αγροτικής κινητοποίησης. Ο Θ. Τσουκάτος, όμως, υποτίθεται πως επιστρέφει για να προετοιμάσει την επίσκεψη του πρωθυπουργού Κ. Σημίτη, στις αρχές Φλεβάρη. Ο τελευταίος ξεκινά από τη Θεσσαλία, την καρδιά του αγροτικού ξεσηκωμού, τις περιοδείες του ανά τη χώρα, προκειμένου να αναλύσει το "κυβερνητικό πρόγραμμα για την ανάπτυξη κατά περιφέρεια".

Βεβαίως, ο Θ. Τσουκάτος θα "κρυφτεί" στις αίθουσες συνεδριάσεων των Νομαρχιακών Επιτροπών του ΠΑΣΟΚ και δε θα τολμήσει να έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με τους κατοίκους της περιοχής, αφού ο λαός της Θεσσαλίας κι ιδιαίτερα οι αγρότες τον έχουν χαρακτηρίσει "persona non grata" (ανεπιθύμητο πρόσωπο).

Σε "εχθρικό έδαφος" θα περιοδεύσει και ο πρωθυπουργός, στο πρόσωπο του οποίου οι Θεσσαλοί αγρότες βλέπουν το αδιάλλακτο, κυνικό και ανάλγητο πρόσωπο της εξουσίας, όπως φανερώθηκε στη διάρκεια των 25 μερόνυχτων του αγροτικού ξεσηκωμού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ