Παρασκευή 3 Γενάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Προτάσεις στο "πεντάγραμμο"

Απόψε στην Εθνική Λυρική Σκηνή παρουσιάζεται η οπερέτα "Βαφτιστικός" του Θ. Σακελλαρίδη,με διευθυντές ορχήστρας τους Α. Συμεωνίδη και Δ. Κατσίμπα και διευθυντή χορωδίας τον Φ. Παλαμίδη. Την Κυριακή επαναλαμβάνεται η παράσταση του "Δον Κιχώτη" με τον Δημήτρη Πιατά,τον Γιώργο Κοτανίδη και την Λυδία Λένωση.Στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής παρουσιάζονται για τα παιδιά τα "Μουσικά Παραμύθια του δάσους"

  • Εφ' όλης της ύλης και κάτω από τον τίτλο "Καλησπέρα καληνύχτα" ο Μιχάλης Κουμπιός θα βρίσκεται στο "Ασσος - Καφέ Παράσταση" (Βαλτετσίου 15) από αύριο έως την Τρίτη. Θα παρουσιάσει τραγούδια σε στίχους Διονύση Καψάλη, Μιχάλη Μπουρμπούλη, Βαγγέλη Βελώνιου, Ηλία Κατσούλη, Αντώνη Κορρέ κ. ά. Τις ίδιες μέρες θα φιλοξενηθεί ο Ηλίας Κλωναρίδης,καθώς και η Καίτη Ροβήρου.
  • Οι "Γραμμές " (Κωνσταντινουπόλεως 111, Γκάζι) θα είναι ανοιχτές τη Δευτέρα και την Τρίτη, φιλοξενώντας την Μελίνα Κανά και την Λιζέτα Καλημέρη.
  • Οι "Συνήθεις Υποπτοι" με τραγούδια από το δίσκο τους "Μέρες Αδέσποτες" εμφανίζονται απόψε στην Ενωση Πτυχιούχων Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών (Θρασυβούλου και Πανός 19, Πλάκα). Αύριο στον ίδιο χώρο εμφανίζεται ο Αρμένιος Χάικ Γιαζιτζιάν.
  • Με τραγούδια από το συγκρότημα "Ανατολική Πόλις" ανοίγει απόψε το "Μπαράκι του Βασίλη" (Ζωοδόχου Πηγής 98). Αύριο φιλοξενούνται οι "Συνήθεις Υποπτοι" και την Κυριακή το συγκρότημα "Εύχαρις".

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ