Παρασκευή 1 Αυγούστου 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Φιλειρηνική εκδήλωση στην Ακρόπολη

Την Τετάρτη, 6 Αυγούστου, στη μνήμη των θυμάτων των Χιροσίμα και Ναγκασάκι

"Για να τιμήσουμε τα αθώα θύματα. Να καταδικάσουμε τα φοβερά εγκλήματα των ιμπεριαλιστών κατά της ανθρωπότητας, να απαιτήσουμε ποτέ πια Χιροσίμα - ποτέ πια Ναγκασάκι - ποτέ πια πόλεμος. Να καταστραφούν όλα τα πυρηνικά όπλα".

Με τα συνθήματα αυτά, στη μαύρη επέτειο των 52 χρόνων από τους βομβαρδισμούς της Χιροσίμα και του Ναγκασάκι από τους Αμερικανούς, η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη και η "Νεανική Δράση για την Ειρήνη" καλούν τον αθηναϊκό και πειραιώτικο λαό την Τετάρτη 6 Αυγούστου και ώρα 7.30 το απόγευμα στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης.

Η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη και η "Νεανική Δράση για την Είρηνη" καλούν στη συγκέντρωση της Ακρόπολης όλους τους Αθηναίους και Πειραιώτες "για να υπερασπίσουμε το μέλλον της ανθρωπότητας", όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, για: "Αντίσταση στη Νέα Τάξη". "Να φύγει το ΝΑΤΟ από τα Βαλκάνια". "Να αποκρουστούν τα ΝΑΤΟικά σχέδια διχοτόμησης της Κύπρου και του Αιγαίου". "Να φύγουν οι βάσεις και τα πυρηνικά από τον Αραξο". "Να φωνάξουμε ΟΧΙ στη διεύρυνση του ΝΑΤΟ, Ειρήνη - Φιλία - Ισότιμη Συνεργασία".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ