Σάββατο 21 Ιούνη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Ο καραγκιόζης περιμένει μικρούς και μεγάλους

Ραντεβού με την ψυχαγωγία και την πολιτιστική μας κληρονομιά, μας προσφέρει σήμερα το Πανελλήνιο Σωματείο Θεάτρου Σκιών,που σε συνεργασία με τον πολιτιστικό Σύλλογο Εξαρχείων - Νεάπολης, "Η γειτονιά", παρουσιάζουν, στο Θεατράκι του Λόφου του Στρέφη, όμορφες στιγμές της παραδοσιακής αυτής τέχνης. Με στόχο τη διάδοση του Θεάτρου Σκιών στις γειτονιές του αθηναϊκού κέντρου, αλλά και την παροχή στο κοινό μιας άλλης ποιοτικής απάντησης, στα κάθε λογής "πνευματικά" υποπροϊόντα, ξεκινά σήμερα το 4ήμερο Φεστιβάλ Καραγκιόζη. Οι παραστάσεις ξεκινούν και τις τέσσερις μέρες στις 8.45, ενώ η είσοδος είναι ελεύθερη.

Σειρά παραστάσεων Καραγκιόζη παρουσιάζεται και αυτό το καλοκαίρι, στο Κερατσίνι, από το Θέατρο Σκιών του Κερατσινιώτη καραγκιοζοπαίχτη Πάνου Καπετανίδη. Για έκτη συνεχή χρονιά, η φιγούρα του καραγκιόζη και των φίλων του, Χατζηαβάτη, Μορφονιού, Μπάρμπα - Γιώργου, Σταύρακα, Σιορ Διονύσιου, φιλοξενούνται στην πόλη του Κερατσινίου, χαρίζοντας γέλιο και κέφι σε μικρούς και μεγάλους.

Στις 31 Ιούνη ξεκινά ο δεύτερος κύκλος των παραστάσεων που θα δοθούν στο Αθλητικό Πάρκο (Λεωφ. Σχιστού στον Αγ. Μηνά) έως τις 11 Ιούλη. Τον Αύγουστο το Θέατρο Σκιών θα μετακομίσει στην πλατεία Κύπρου (περιοχή Ταμπούρια) και θα δώσει εκεί τον τρίτο κύκλο παραστάσεων από τις 18 Αυγούστου ως τις 29 Σεπτέμβρη.

Κάθε βράδυ θα παρουσιάζεται διαφορετικό έργο, ενώ η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ