Κυριακή 27 Ιούλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 33
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Προφεστιβαλικές της ΚΝΕ

Με εξορμήσεις στα "φαστφουντάδικα", όπου εργάζονται κυρίως νέοι χωρίς στοιχειώδη εργασιακά δικαιώματα, ωράριο, ασφάλιση, κάτω από συνθήκες αυταρχισμού, που στο στόχαστρό του έχει βάλει ακόμα και τις ανθρώπινες σχέσεις που αναπτύσσονται στο χώρο δουλιάς, συνεχίζεται η εξόρμηση της ΚΝΕ για τα δικαιώματα των νέων εργαζομένων. Στην Αθήνα, θα γίνουν εξορμήσεις στο Αιγάλεω στα GOODYS, την Τρίτη στα McDonald's στην Αγ. Βαρβάρα και το Σάββατο 1 Αυγούστου στο Αιγάλεω στο Hambo.

Οι προφεστιβαλικές

- Σήμερα Κυριακή 27 Ιούλη στην Αχαϊα,στα Ζαρουχλέϊκα Πάτρας,στον χώρο των Εργατικών κατοικιών Ταραμπούρα, με θέμα εργατικά δικαιώματα και νεολαία.

- Το ΝΣ Χανίων της ΚΝΕ πραγματοποιεί σήμερα Κυριακή προφεστιβαλική εκδήλωση στο πλαίσιο του 23ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - "Οδηγητή", στο Καστέλι Κισσάμου,με θέμα τα ναρκωτικά και τις θέσεις της ΚΝΕ για το κοινωνικό αυτό πρόβλημα.

- Το ΝΣ Καρδίτσας της ΚΝΕ θα πραγματοποιήσει εκδήλωση την Τετάρτη 30 Ιούλη, στις 9 το βράδυ,στο χωριό Σέκλιζα,με θέμα τα ναρκωτικά και τις νέες γυναίκες και ιδιαίτερα τις αγρότισσες. Την ίδια μέρα το ΝΣ Ιωαννίνων της ΚΝΕ πραγματοποιεί εκδήλωση στις Εργατικές Κατοικίες,στα Σεισμόπληκτα.Η εκδήλωση έχει θέμα τον "κοινωνικό διάλογο" και τις επιπτώσεις στη νεολαία, ενώ θα λειτουργήσει έκθεση βιβλίου και θα προβληθεί και ταινία.

- Στις 3 Αυγούστου στο Αργοστόλι,στην πλατεία της Νομαρχίας,με θέμα παιδεία και ναρκωτικά. Θα μιλήσει ο Σπύρος Στριφτάρης,μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org