Παρασκευή 3 Νοέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ
Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις

Με ιδιαίτερη επιτυχία συνέχισαν χτες τις κινητοποιήσεις τους οι χιλιάδες μηχανικοί που εργάζονται στο Δημόσιο, διεκδικώντας την ικανοποίηση θεσμικών, οικονομικών και ασφαλιστικών αιτημάτων τους. Η τρίωρη στάση που πραγματοποίησαν χτες, είχε ως αποτέλεσμα να υπολειτουργήσουν οι Πολεοδομίες και οι άλλες τεχνικές δημόσιες υπηρεσίες, ενώ ματαιώθηκαν τρεις διαγωνισμοί για αντίστοιχα δημόσια έργα στην Αττική και την Πάτρα, συνολικού προϋπολογισμού 32,7 εκατ. ευρώ.

Σημειώνεται ότι από τις 3 Οκτώβρη που ξεκίνησαν οι μηχανικοί τις κινητοποιήσεις τους ματαιώθηκαν δημοπρατήσεις έργων συνολικού προϋπολογισμού άνω των 118,5 εκατ. ευρώ. Παρ' όλα αυτά, η κυβέρνηση αρνείται επίμονα να ικανοποιήσει τα αιτήματά τους, τα περισσότερα από τα οποία είχε υποσχεθεί και προεκλογικά.

Σημειώνουμε ότι οι κινητοποιήσεις των μηχανικών του Δημοσίου θα συνεχιστούν την Τρίτη 7 Νοέμβρη με 3ωρη Πανελλαδική Στάση Εργασίας. Την ίδια μέρα στις 7.30 π.μ. προγραμματίζεται συγκέντρωση μπροστά στα γραφεία της Δ/νσης Τεχνικών Μελετών και Κατασκευών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ