Τρίτη 8 Αυγούστου 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΥΡΙΚΟΣ
Σχέδιο σε βάρος των λαών της Μέσης Ανατολής

Ο Γιώργος Μαυρίκος, υποψήφιος για την Υπερνομαρχία Αθήνας - Πειραιά της «Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας», αναφερόμενος στην αμερικανο-γαλλική συμφωνία για το Λίβανο, έκανε την ακόλουθη δήλωση.

«Το αμερικανο-γαλλικό σχέδιο απόφασης που κατατέθηκε στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ είναι απαράδεκτο, άδικο γιατί δικαιώνει την ισραηλινή επέμβαση και επιθετικό σε βάρος των λαών της Μέσης Ανατολής. Εκφράζει τη συμφωνία Αμερικανών και Ευρωπαίων ιμπεριαλιστών για την εφαρμογή του ιμπεριαλιστικού σχεδίου για την «ευρύτερη Μέση Ανατολή». Οι δήθεν διαφορές μεταξύ Αμερικανών και Ευρωπαίων ιμπεριαλιστών βρίσκεται στο ποιος θα έχει τον πρώτο λόγο, αλλά και πώς θα γίνει το μοίρασμα από τη λεηλασία της περιοχής.

Η ΝΑΣ καλεί την κυβέρνηση να μη στηρίξει το άδικο αυτό ψήφισμα και να μη στείλει ελληνικά στρατεύματα με οποιαδήποτε ταμπέλα γιατί αυτά θα είναι δύναμη κατοχής.

Καλεί τους εργαζόμενους, τα λαϊκά στρώματα να σταθούν αλληλέγγυα στον παλαιστινιακό και λιβανέζικο λαό, καταδικάζοντας τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και τις ισραηλινές επιδρομές.

Καλεί όλο το λαό να συμμετέχει στις αυριανές κινητοποιήσεις για την 61η μαύρη επέτειο της ρίψης των ατομικών βομβών σε Χιροσίμα - Ναγκασάκι».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ