Πέμπτη 3 Αυγούστου 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

Το Τμήμα Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης προτίθεται να αναθέσει σε κατόχους διδακτορικού διπλώματος σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 5 του ΠΔ 407/80 τη διδασκαλία των ακόλουθων μαθημάτων για το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2006-2007:

Ανάλυση Χρηματοοικονομικών Αποφάσεων (7ο εξ. τμήματος Μηχανικών Περιβάλλοντος), Αξιοπιστία Συστημάτων - Συντήρηση - Αντικατάσταση (7ο εξ.), Πιθανότητες & Στατιστική για Μηχανικούς (3o εξ.), Ρομποτική (9ο εξ.), Στρατηγικός Προγραμματισμός (9ο εξ.), Τεχνολογία Παραγωγής Ι (5ο εξ.).

Περιγραφή των παραπάνω μαθημάτων υπάρχει στην ιστοσελίδα www.doem.tuc.gr του Τμήματος Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης.

Η επιλογή και πρόσληψη των διδασκόντων βάσει του ΠΔ 407/80 θα γίνει υπό την προϋπόθεση ότι το Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων θα εγκρίνει τις σχετικές πιστώσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν αιτήσεις στις οποίες θα αναφέρουν τα συγκεκριμένα μαθήματα για τα οποία εκδηλώνουν ενδιαφέρον (τρία κατά το μέγιστον ανά εξάμηνο σπουδών, ιεραρχώντας τα κατά σειρά προτίμησης), όπως επίσης και το εάν κατέχουν ήδη άλλη θέση στον ευρύτερο δημόσιο τομέα. Οι αιτήσεις θα συνοδεύονται από βιογραφικό σημείωμα, ακριβή ή επικυρωμένα αντίγραφα αναγνωρισμένων τίτλων σπουδών και θα πρέπει να κατατεθούν αυτοπροσώπως ή με συστημένη επιστολή μέχρι 24-8-2006 στην παρακάτω διεύθυνση:

Πολυτεχνείο Κρήτης

Γραμματεία Τμήματος Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης

Υπ' όψιν κας Θέκλας Παπαδάκη

Πολυτεχνειούπολη

731 00 Χανιά

Για περισσότερες πληροφορίας οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Γραμματέα του Τμήματος κα Θέκλα Παπαδάκη (τηλ. 28210-37255, Fax 28210-69410 ή e-mail info@doem.tuc.gr.

Χανιά 28-7-2006

Ο Πρόεδρος του Τμήματος

Καθηγ. ΒΑΣΙΛΗΣ Σ. ΚΟΥΙΚΟΓΛΟΥ


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ