Πέμπτη 3 Αυγούστου 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Για την προβολή της Ιστορίας της Αντίστασης

Το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο απέκτησε το νεοσύστατο Παράρτημα του Δήμου Αγίων Αναργύρων του Πανελλήνιου Συλλόγου Απογόνων και φίλων της ΕΑ και του ΔΣΕ.

Κύριος σκοπός του Συλλόγου είναι η διατήρηση της μνήμης και η προβολή της ηρωικής ιστορικής περιόδου της Εθνικής Αντίστασης και του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας. Το καθήκον αυτό γίνεται ακόμη πιο αναγκαίο στις μέρες μας που επιχειρείται συστηματικά η διαστρέβλωση και συκοφάντηση του αγώνα της περιόδου 1941- 49. Στα πλαίσια αυτά γίνεται προσπάθεια συλλογής και καταγραφής αγωνιστών της περιοχής μας, μαρτυριών και άλλων ιστορικών ντοκουμέντων.

Το νέο ΔΣ που το αποτελούν οι Θοδωρής Σκολαρίκος (Πρόεδρος), Στέφανος Περίχαρος (Αντιπρόεδρος) Σοσώ Αγαλιανού (Γραμματέας) Μάγδα Θεοδωράτου (Ταμίας) και Μαρία Διαμαντάρα, Ειρήνη Κουρουνάρχη, Νίκη Παναγοπούλου, Κώστας Σολωμός, Νίκος Τσούκας ως μέλη, καλούν τους απογόνους και τους φίλους της ΕΑ και του ΔΣΕ να συνδράμουν στο έργο τους, απευθυνόμενοι στα τηλέφωνα 210-2310.480 και 6976-271.007 ή να επισκεφτούν τα γραφεία του Συλλόγου (Χίου 14) 6-7 μ.μ. κάθε Πέμπτη.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ