Παρασκευή 9 Ιούνη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

- Η ΚΟ Φθιώτιδας του ΚΚΕ διοργανώνει συγκέντρωση στην πλατεία Σπερχειάδας της Λαμίας, σήμερα Παρασκευή, στις 8.45 μ.μ. Θα μιλήσει ο Λουκάς Γκούνης, μέλος της ΚΕΟΕ και του Γραφείου Περιοχής Ανατολικής Στερεάς - Εύβοιας του ΚΚΕ.

- Την Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρικάλων, θα επισκεφτεί σήμερα, στις 9 π.μ., κλιμάκιο της ΝΕ Τρικάλων του ΚΚΕ, αποτελούμενο από τους Αχ. Κανταρτζή, μέλος της ΚΕ και γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ και τον Γ. Καϊκη, μέλος της ΝΕ του Κόμματος και υποψήφιο δήμαρχο Τρικκαίων.

- Η ΚΟΒ Υδρούσας Ανδρου του ΚΚΕ διοργανώνει συζήτηση για το φλέγον ζήτημα των ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών την Κυριακή 11/6, στις 8 μ.μ., στο καφενείο «Καρλίτο» στο Γαύριο. Θα μιλήσει ο Γ. Δεναξάς, μέλος του Γραφείου της ΚΟ Βόρειων Κυκλάδων του Κόμματος.

- Η Επιτροπή Ετεροδημοτών Κεφαλονιάς - Ιθάκης του ΚΚΕ καλεί σε συγκέντρωση με θέμα: «Η μάχη των Δημοτικών και Νομαρχιακών εκλογών του Οκτώβρη και η οργανωμένη δουλιά και προσφορά μας για τους Δήμους Αθήνας, Πειραιά και Κεφαλονιάς - Ιθάκης», την Τετάρτη 14 Ιούνη, στις 7 το βράδυ, στο εκλογικό κέντρο του ΚΚΕ (Θεμιστοκλέους και Πανεπιστημίου).


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ