Σάββατο 3 Ιούνη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
«ΕΝΩΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ» ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ
Προτάσεις για το συγκοινωνιακό

Το μείζον ζήτημα της κυκλοφοριακής συμφόρησης της Εθνικής Αντιστάσεως, που αποτελεί την κεντρική οδική αρτηρία της Καισαριανής, από τα οχήματα που εισέρχονται και εξέρχονται της Αττικής Οδού, καθώς και το συγκοινωνιακό, συζητήθηκαν στη διάρκεια προχτεσινής εκδήλωσης που διοργάνωσε η «Ενωτική Αγωνιστική Πορεία».

Παρουσία εκπροσώπων μαζικών, κοινωνικών και αθλητικών φορέων, ο υποψήφιος δήμαρχος Καισαριανής, Δημήτρης Αγκαβανάκης, κατέθεσε τις θέσεις του συνδυασμού για την επίλυση του προβλήματος, οι οποίες - όπως διευκρίνισε - «συγκρούονται με τις αντιλαϊκές πολιτικές. Είναι προτάσεις συσπείρωσης για μάχη και σε τοπικό και σε γενικό επίπεδο». Αυτές, ανάμεσα σε άλλα, αφορούν:

  • Το κλείσιμο της Εθνικής Αντιστάσεως για την Αττική Οδό. Οπως τόνισε ο Δ. Αγκαβανάκης, «μέχρι σήμερα, μετά τη λειτουργία του δρόμου ως είσοδος - έξοδος της Αττικής Οδού, έχουμε θρηνήσει 5 συμπολίτες μας που παρασύρθηκαν και σκοτώθηκαν από αυτοκίνητα».
  • Την κατασκευή, στο δεξί άκρο της Πανεπιστημιούπολης, κλειστού, με σύγχρονες ηχομονωτικές και αντιρρυπαντικές κατασκευές, δρόμου που θα επεκτείνεται μέχρι την Αττική Οδό.

Αναφερόμενος στο συγκοινωνιακό πρόβλημα της πόλης, ο Δ. Αγκαβανάκης κατήγγειλε τη Δημοτική Αρχή ότι δίνει άλλοθι στην ιδιωτικοποίηση ενός κοινωνικού αγαθού, καθώς σύναψε δάνειο για τη λειτουργία 3 λεωφορείων, «το κόστος αγοράς, λειτουργίας και συντήρησης του οποίου θα μετακυληθεί στους δημότες μέσα από τα δημοτικά τέλη».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ