Κυριακή 2 Ιούλη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
Τροχοί
ΓΚΑΖΙΕΣ

Στην ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή των 2.085.000 δρχ. προσφέρει η Σφακιανάκης ΑΕΒΕ το Suzuki DR650SE. Το δημοφιλές ψευτοεντούρο των 650 κ.εκ. μπορεί να κινηθεί εξίσου ικανοποιητικά στην άσφαλτο και στο χώμα και ο χαρακτήρας ταιριάζει αρκετά στη χώρα μας. Η προσφορά - η μείωση των 200.000 δρχ., δηλαδή - ισχύει για περιορισμένο αριθμό μοτοσικλετών μοντέλων 2000 και προσφέρεται σε δύο χρωματικούς συνδυασμούς: μαύρο - ασημί και μπλε - λευκό.

* * *

Το νέο Alfa Sportswagon παρουσίασε πρόσφατα η FIAT Auto Hellas στην Αθήνα. Η νέα δημιουργία του Ελληνα σχεδιαστή: επικεφαλής του Ceutro Stile Alfa Romeo Ανδρέα Ζαπατίνα, δίνει μια νέα προοπτική στην 156 και ισορροπεί ανάμεσα στα κουπέ και τα στέισον βάγκον δημιουργώντας νέα γραμμή. Το Sportswagon παρουσίασαν στο κοινό η ηγεσία της εταιρίας με επικεφαλής τον γενικό διευθυντή και διευθύνοντα σύμβουλο Γεράσιμο Δόριζα, ο ίδιος ο δημιουργός Ανδρέας Ζαπατίνας, καθώς και πολλές κοπέλες που συναγωνίστηκαν σε ομορφιά τη νέα Alfa Romeo.

* * *

Δημοφιλέστερο αυτοκίνητο στον κόσμο είναι για το πρώτο τρίμηνο σε παγκόσμιο επίπεδο το Ford Focus. Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία που δημοσιοποίησε η εταιρία, σε αυτό το διάστημα πουλήθηκαν 228.380 Focus. Αυτό δικαιολογεί και τους πρωτόγνωρους για τα ευρωπαϊκά δεδομένα ρυθμούς παραγωγής. Για πρώτη φορά στην ιστορία της ευρωπαϊκής ηπείρου, η παραγωγή ενός μοντέλο ξεπερνά το 1.000.000 οχήματα σε λιγότερο από 2 χρόνια. Το Focus με τον αριθμό ορόσημο ήταν ένα πεντάθυρο Polar Silver Futura 1.8 λίτρων που δωρήθηκε σε ίδρυμα με καρκινοπαθή παιδιά. Το Focus παράγεται σε δυο ευρωπαϊκά και ένα αμερικανικό εργοστάσιο, διατίθενται σε τρίθυρες, τετράθυρες, πεντάθυρες και wagon εκδόσεις με τέσσερις διαφορετικούς βενζινοκινητήρες και δύο πετρελαιοκινητήρες. Το Ford Focus έχει κατακτήσει σχεδόν 50 διεθνή βραβεία. Ανάμεσά τους το Car of the year 1999, το Χρυσό Τιμόνι στη Γερμανία, Προϊόν της χιλιετίας από βρετανικό συμβούλιο σχεδιασμού, όπως και το βραβείο Αυτοκινήτου Βορείου Αμερικής.




Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ