Εργο του Μ. Χριστακόπουλου |
Το «Νοσοκομείο» του Γιώργου Χατζημιχάλη (ελληνική συμμετοχή στην 51η Μπιενάλε Βενετίας) και το έργο των Νίκου Αλεξίου και Λίζης Καλλιγά, με γενικό τίτλο «Διαφάνεια του Σύμπαντος - Μαγεία της Μεσογείου» (ελληνική συμμετοχή στην 23η Μπιενάλε Αλεξάνδρειας), παρουσιάζονται (έως 30/4) στο Νέο Μουσείο Μπενάκη (Πειραιώς 138). Σημειώνουμε ότι την ελληνική συμμετοχή στην Μπιενάλε Βενετίας είχε επιμεληθεί ως επίτροπος η Κατερίνα Κοσκινά, ενώ την ελληνική συμμετοχή στην 23η Μπιενάλε της Αλεξάνδρειας η Χριστίνα Πετρηνού.
Τα ανθρωπάκια του ΛοΓο βάλανε τα ανοιξιάτικά τους και κατεβήκανε στου Ψυρρή! Από τις 27/3 και για δύο εβδομάδες παρουσιάζονται στο «Κουζίνα-Σινέ Ψυρρή» (Σαρρή 40, 210 3215534, 210 3247234).
Εκθεση ζωγραφικής του Δημοσθένη Χόζου, με τίτλο «Ενδον», παρουσιάζεται στην γκαλερί «Τρίγωνο» (Δροσίνη και Κυριακού 16, Κηφισιά).
Εγκαινιάζεται στις 6/4 (8μμ) στην γκαλερί «Χριστίνα Καρελλά» (Αλεξ. Παπαναστασίου 3, Ν. Ψυχικό) έκθεση ζωγραφικής του Μαρίνου Χριστακόπουλου. Πρόκειται για πρόσφατα έργα, μεικτής τεχνικής σε χαρτί και λάδι.