Τετάρτη 1 Μάρτη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΔΑΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ
Να συντονίσουμε τις διεκδικήσεις μας για τον αθλητισμό

Φροντίδα θέλει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο τονίζουν οι άνθρωποι στο Κερατσίνι

Eurokinissi

Φροντίδα θέλει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο τονίζουν οι άνθρωποι στο Κερατσίνι
«Δεν μπορούμε να μείνουμε στο διάλογο. Οφείλουμε να συντονίσουμε τη δράση μας και τις διεκδικήσεις μας, για να προστατεύσουμε το δικαίωμα στον ερασιτεχνικό αθλητισμό». Αυτό ήταν το τελικό συμπέρασμα όλων των εκπροσώπων των αθλητικών σωματείων του Κερατσινίου που ανταποκρίθηκαν προχτές το βράδυ, στην πρόσκληση της Δημοτικής Αγωνιστικής Συσπείρωσης (ΔΑΣ) με θέμα τις προτάσεις της για τον αθλητισμό.

Στην εισήγησή του ο Δημήτρης Μουρίκης επικεφαλής της ΔΑΣ, παρουσιάζοντας τις θέσεις της δημοτικής Κίνησης, επισήμανε τη σημασία του αθλητικού δικαιώματος, την αναγκαιότητα ενός διεκδικητικού αθλητικού κινήματος, τον οικονομικό μαρασμό των σωματείων, την άκρατη εμπορευματοποίηση του αθλητισμού, καθώς και τις τεράστιες ευθύνες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της κεντρικής εξουσίας.

Μέσα από τη συζήτηση έγινε ομόφωνα δεκτή η πρόταση της ΔΑΣ για τη δημιουργία συντονιστικού οργάνου σχεδιασμού, δράσης και διεκδικήσεων από τα αθλητικά σωματεία από τους εκπροσώπους των σωματείων. Πρώτη ενέργεια αυτής της Συντονιστικής Επιτροπής για τον αθλητισμό αποφασίστηκε να είναι η συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού και η ενημέρωση όλων των φορέων του Κερατσινίου.

Στη συζήτηση παραβρέθηκαν και κατέθεσαν τις προτάσεις τους η Σοφία Θωμάρεη δημ. σύμβουλος Κερατσινίου, ο Νίκος Αναστόπουλος πρόεδρος της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά (ΕΠΣΠ), ο Μιχ. Λάμπρου πρόεδρος του ΑΠΟ Κερατσινίου, ο Λ. Κωρός ΓΓ των «Νέων Ευγενείας», ο Γ. Κουλιέρης τ. πρόεδρος Αμφιάλης, ο Θ. Μάλλης πρόεδρος του Αρη Αμφιάλης, ο Γ. Γκαμίλης επίτιμος πρόεδρος ΕΠΣΠ, ο Γ. Κούνιας πρόεδρος Αμφιάλης, ο Σ. Χατζησταύρου εκπρόσωπος του Αστέρα Κερατσινίου, ο Γ. Μπαλκάμος πρόεδρος του Μαύρου Αετού, ο Ι. Βουτσινάς πρώην μέλος του ΔΣ Εθνικού, ο Χρ. Χατζηαναγνώστου πρόεδρος ΓΣ Κερατσινίου, ο Γ. Μαρουσόπουλος πρόεδρος ΑΣ Φειδιππίδης, ο Π. Χανλίδης πρώην μέλος ΔΣ Ολυμπιάδας, ο Ι. Τριανταφυλλίδης ΓΓ Ατρομήτου Κερατσινίου και ο Αρης Τσατζαρίδης πρώην αντιπρόεδρος της ΕΠΟ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ