Πέμπτη 22 Σεπτέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Εχουν τη δίωξη στα σκαριά..;

Πολλά και σοβαρά ερωτηματικά προκαλεί η προχτεσινή επιδρομή περιπολικού της Αστυνομίας στο σπίτι του συνδικαλιστή Π. Κεφαλά, αντιπροέδρου του ταξικού σωματείου των Ιδιωτικών Υπαλλήλων της Αθήνας και εργαζόμενου και συνδικαλιστή στην εταιρία φύλαξης «WACKENHUT». Οι αστυνομικοί ζήτησαν από τον συνδικαλιστή να τους συνοδέψει στο αρμόδιο Αστυνομικό Τμήμα Ν. Ηρακλείου γιατί όπως είπαν τον ήθελε ο διοικητής του Τμήματος, κάτι που ο συνδικαλιστής αρνήθηκε να κάνει.

Χτες το πρωί συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ μαζί τους και ο βουλευτής του ΚΚΕ Τ. Τσιόγκας, πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας στο Αστυνομικό Τμήμα Ν. Ηρακλείου, απαιτώντας να μάθουν τον λόγο για τον οποίο κλήθηκε ο συνδικαλιστής στο Τμήμα. Ο διοικητής δήλωσε ότι υπάρχει ένταλμα σύλληψης χωρίς ωστόσο να δώσει περαιτέρω εξηγήσεις.

Σημειώνεται ότι το περιστατικό σημειώθηκε λίγες ώρες μετά από την παράσταση διαμαρτυρίας συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ, μεταξύ των οποίων ήταν και ο Π. Κεφαλάς, στην εταιρία «WACKENHUT» για την παράνομη απόλυση ενός εργαζόμενου.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ