Παρασκευή 16 Σεπτέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΣΥΜΒΟΛΗ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ για τη Νεολαία

Ξεκινάει σήμερα από τις σελίδες του «Ρ» ο δημόσιος διάλογος πάνω στις Θέσεις που έδωσε στη δημοσιότητα η ΚΕ του ΚΚΕ για την Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του Κόμματος, που θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Οκτώβρη, με θέμα: «Η δράση του Κόμματος για τα προβλήματα της Νεολαίας. Η στήριξη της ΚΝΕ».

Υπενθυμίσουμε ότι η Επιτροπή για το Δημόσιο Διάλογο, με ανακοίνωσή της προς τα μέλη του Κόμματος και της ΚΝΕ, καθώς και όσους φίλους θέλουν να πάρουν μέρος στη δημόσια συζήτηση, σημειώνει τα παρακάτω:

-- Ο διάλογος θα διεξαχθεί μέσα από τις στήλες του «Ριζοσπάστη».

-- Η Επιτροπή Διαλόγου θα παραλαμβάνει κείμενα για δημοσίευση στο «Ρίζο», μέχρι τις 15/10.

-- Κάθε κείμενο πρέπει να έχει το ονοματεπώνυμο, τη διεύθυνση και το τηλέφωνο του συντρόφου ή του φίλου, που θέλει να συμμετάσχει στο διάλογο, ώστε να υπάρχει δυνατότητα επικοινωνίας της Επιτροπής μαζί του.

-- Ανώτατο όριο έκτασης του κειμένου ορίζονται οι 1.200 λέξεις.

-- Τα κείμενα πρέπει να στέλνονται στη διεύθυνση: Κεντρική Επιτροπή ΚΚΕ, Λεωφόρος Ηρακλείου 145, ΤΚ 14231 και να έχουν την ένδειξη: «Για την Επιτροπή Διαλόγου».

-- Σημειώματα, που τυχόν έρθουν στην Επιτροπή ανώνυμα, εκπρόθεσμα, είτε ξεπερνούν το μέγεθος που έχει προσδιοριστεί, δε θα δημοσιεύονται. Θα τεθούν, όμως, υπόψη των αντιπροσώπων της Συνδιάσκεψης.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ