Τρίτη 30 Αυγούστου 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Ενώνουν τις φωνές τους

Μια ξεχωριστή μουσική σύμπραξη θα φιλοξενήσει αύριο (9μμ) το Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη». Ο Δημήτρης Μητροπάνος και η Μελίνα Κανά ενώνουν τη δύναμη της ερμηνείας τους, στο πλαίσιο του 18ου Φεστιβάλ Δήμου Βύρωνα «στη σκιά των βράχων».

Ο Δημήτρης Μητροπάνος στην πολύχρονη ερμηνευτική πορεία του έχει καταξιωθεί στη συνείδηση του κόσμου ως ένας από τους σημαντικότερους αυθεντικούς λαϊκούς ερμηνευτές και συνεργάτης σπουδαίων Ελλήνων συνθετών.

Η Μελίνα Κανά στη δεκαπεντάχρονη πορεία της αποτελεί άξια εκπρόσωπο της νεότερης γενιάς και από τις ιδαίτερες γυναικείες φωνές.

Το πρόγραμμα που θα παρουσιάσουν οι δύο δημοφιλείς καλλιτέχνες περιλαμβάνει τραγούδια αγαπημένα, από την προσωπική τους δισκογραφία. Θα ακουστούν μεταξύ άλλων και τραγούδια από την πρόσφατη ζωντανή ηχογράφηση της «Ακτής Πειραιώς» (σύμπραξη του Δημήτρη Μητροπάνου με τους Θέμη Αδαμαντίδη και Δημήτρη Μπάση) με τίτλο «Υπάρχει και το Ζεϊμπέκικο» (MINOS-EMI), από τον πρόσφατο δίσκο Μελίνας Κανά «Juke Box» (MINOS), και τραγούδια άλλων ερμηνευτών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ