Τρίτη 30 Αυγούστου 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΞΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ
Σκόνταψαν Μίλαν - Μπαρτσελόνα

Με βαθμολογικές απώλειες ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο φετινό καμπιονάτο η Μίλαν, η οποία έμεινε στο 1-1 στο Ασκολι με αντίπαλο την ομώνυμη ομάδα, σ' ένα ματς που διεξήχθη υπό καταρρακτώδη βροχή. Ο Κουντίνι στο 58΄ έβαλε μπροστά στο σκορ την Ασκολι, για να φέρει το ματς «στα ίσια» ο Σεβτσένκο πέντε λεπτά αργότερα. «Ορεξάτος» μπήκε στο νέο πρωτάθλημα ο Αντριάνο, που πέτυχε χατ-τρικ στην άνετη νίκη της Ιντερ επί της Τρεβίζο με σκορ 3-0 στο «Μεάτσα». Το γκολ του Νταβίντ Τρεζεγκέ στο 36΄ έφτανε στη Γιουβέντους για να της χαρίσει τη νίκη στην πρεμιέρα επί της Κιέβο με 1-0. Ποδαρικό με το δεξί έκαναν Ουντινέζε και Ρόμα (αντίπαλοι στα ευρωπαϊκά Κύπελλα του Παναθηναϊκού και του Αρη, αντίστοιχα), με την πρώτη να επικρατεί 1-0 της Εμπολι στο «Φρίουλι» και τη δεύτερη να περνάει θριαμβευτικά από την Καλαβρία επικρατώντας με 3-0 της τοπικής Ρετζίνα.

Νικηφόρα συνέχισαν Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσάρλτον τις υποχρεώσεις τους στην Πρέμιερσιπ το απόγευμα της Κυριακής. Η Γιουνάιτεντ με σκόρερ τους Ρούνεϊ και Φαν Νίστελροϊ νίκησε με 2-0 τη Νιούκαστλ στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» κι έφτασε τις τρεις νίκες σε τρεις αγώνες, κάτι που πέτυχε και η Τσάρλτον, η οποία πέρασε θριαμβευτικά απ' το «Ρίβερσαϊντ» επικρατώντας με το ευρύ 3-0 της αντιπάλου της Skoda Ξάνθης στο Κύπελλο UEFA, Μίντλεσμπρο. Το Σάββατο η Τσέλσι συνέχισε τις εντυπωσιακές εμφανίσεις της (και) στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς με τα γκολ των Ντελ' Ορνο και Νταφ πέρασε νικηφόρα απ' το «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» επικρατώντας 2-0 της Τότεναμ. Πήρε έτσι το δεύτερο λονδρέζικο ντέρμπι μέσα σε μια βδομάδα! Οι «μπλε» έκαναν το 4 στα 4 και δείχνουν ότι και φέτος θα είναι πρωταγωνιστές.

Στην πρεμιέρα στην Ισπανία η Μπαρτσελόνα, αντίπαλος του ΠΑΟ, ήρθε 0-0 εκτός έδρας με την Αλαβές, ενώ η Ρεάλ, αντίπαλος του Ολυμπιακού, κέρδισε δύσκολα 2-1 την Κάντιθ στην έδρα της με γκολ των Ρονάλντο-Ραούλ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ