Τρίτη 30 Μάη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 46
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Εμεινε ο αρχηγός

Για τέσσερα ακόμα χρόνια στον Παναθηναϊκό ο Αλβέρτης

Για άλλα τέσσερα χρόνια θα φορέσει τα πράσινα ο Φρ. Αλβέρτης
Για άλλα τέσσερα χρόνια θα φορέσει τα πράσινα ο Φρ. Αλβέρτης
Ο αρχηγός έμεινε, ο νέος έφυγε... Στον Παναθηναϊκό δε φαίνεται να καθυστερούν πολύ το σχεδιασμό της νέας χρονιάς για αυτό δεν αφήνουν ούτε μέρα να πάει χαμένη. Ετσι λοιπόν αμέσως μετά το πρωτάθλημα κύριο μέλημα των διοικούντων της «πράσινης» ΚΑΕ ήταν να λυθεί το θέμα των συμβολαίων που λήγουν φέτος. Πρώτος στη λίστα φυσικά ήταν ο αρχηγός της ομάδας Φραγκίσκος Αλβέρτης που τελικά θα παραμείνει στην ομάδα για άλλα τέσσερα χρόνια. Στις συζητήσεις που έγιναν με τον Ελληνα διεθνή τα πάντα κύλησαν ομαλά και ο «Φράγκι» συμφώνησε ν' ανανεώσει το συμβόλαιό του έναντι περίπου 300 εκατ. δρχ. το χρόνο (1,2 δισ. δρχ. συνολικά). Πάντως, μπορεί ο αρχηγός να έμεινε, ένας άλλος έφυγε με ένα όνειρο «τρελό». Πρόκειται για τον Αντώνη Φώτση που αναχώρησε για το Σικάγο. Ο νεαρός φόργουορντ του Παναθηναϊκού θα προσπαθήσει να έρθει όσο το δυνατόν κοντύτερα με το «μαγικό» κόσμο του ΝΒΑ συμμετέχοντας στο «πρι ντραφτ καμπ» του Σικάγο. Ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί από κάποια απόσταση το θέμα και απλώς περιμένει στις 15 Ιουνίου την επιστροφή του στην Αθήνα και στις προπονήσεις που έχει προγραμματίσει ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς για τους νεότερους σε ηλικία παίκτες.

Πρωτιά για ΑΕΚ

Κοντά στην πρώτη της μεταγραφή βρίσκεται η ΑΕΚ. Ο Γιώργος Πανταζόπουλος βρίσκεται μια... ανάσα από το «Δικέφαλο», σύμφωνα με δηλώσεις του όπου παραδέχτηκε πως η φημολογία των ημερών, έχει κάτι παραπάνω από βάση: «Υπάρχει ένα πολύ σοβαρό ενδιαφέρον της ΑΕΚ. Περιμένω την επίσημη πρόταση στην ομάδα. Δεσμεύομαι με συμβόλαιο με τη Νήαρ Ηστ, οπότε δεν μπορώ να κάνω τίποτα αν δε φτάσει η πρόταση. Από όσο γνωρίζω, σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις και είναι κάτι που εύχομαι. Μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας αποτελεί το όνειρο κάθε παίκτη» υποστήριξε ο νεαρός παίκτης.

Οσο για τους τριταθλητές, ρευστά παραμένουν τα πράγματα αναφορικά με το θέμα του προπονητή, μετά τις δηλώσεις του Σωκράτη Κόκαλη που άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα. Ο πρόεδρος των «ερυθρολεύκων» δήλωσε ότι δεν μπορεί να δώσει απάντηση εάν ο Γιάννης Ιωαννίδης θα είναι προπονητής τη νέα περίοδο και λογικά το «αντίο του ξανθού» στο λιμάνι μάλλον είναι θέμα ημερών. Πάντως όλα θα ξεκαθαριστούν στο αμέσως προσεχές διάστημα, όπου ανά πάσα στιγμή μπορεί να γίνει συνάντηση των δυο ανδρών.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Ανακοίνωσε Σαντ-Ρος ο ΠΑΟ(2020-07-22 00:00:00.0)
Κλείνει Ζάμπα ο ΠΑΟΚ(2018-06-21 00:00:00.0)
Τελειώνει το «σίριαλ» με Μπεργκ(2017-06-28 00:00:00.0)
Τέλος ο Κατσικάρης(2005-06-25 00:00:00.0)
Εκπληξη με Σουμ(2003-06-04 00:00:00.0)
Αστρονομικό συμβόλαιο Τζόρνταν(1996-07-16 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ