Πέμπτη 7 Απρίλη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΚΝΕ - ΚΚΕ
Εκδηλώσεις για την ανώτατη εκπαίδευση
  • Σήμερα Πέμπτη:

-- Στη Φυσικομαθηματική Αθήνας, στις 12 το μεσημέρι, στο αμφιθέατρο «Ιππαρχος» του Φυσικού, με θέμα: «Ιστορία του φοιτητικού κινήματος». Θα μιλήσει ο Δημήτρης Αρβανιτάκης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στο Ρέθυμνο (Πανεπιστήμιο Κρήτης), στο αμφιθέατρο Δ3, στις 2:30 μ.μ., με θέμα: «Οι εξελίξεις στην ανώτατη εκπαίδευση και ο ρόλος του φοιτητικού κινήματος», θα μιλήσει ο Θέμης Γκιώνης, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ και θα ακολουθήσει συναυλία με τον Μιλτιάδη Πασχαλίδη.

-- Στο ΤΕΙ Λάρισας, στις 12.30 το μεσημέρι, στο μικρό αμφιθέατρο του ιδρύματος, με θέμα: «ΕΕ - Αυτά που γίνονται για μας χωρίς εμάς». Θα μιλήσει ο Ελισαίος Βαγενάς, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στο ΤΕΙ στην Καστοριά, στις 12 το μεσημέρι, με θέμα «Οι εξελίξεις στην Ανώτατη Εκπαίδευση και οι θέσεις του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Γ. Χουρμουζιάδης, βουλευτής του ΚΚΕ.

  • Αύριο Παρασκευή:

-- Στη Νομική Αθήνας, στη 1 το μεσημέρι, στην αίθουσα Πολίτου, με θέμα: «Ιστορία του φοιτητικού κινήματος. Τι φοιτητικό κίνημα έχουμε ανάγκη σήμερα», θα μιλήσει ο Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ, Θέμης Γκιώνης.

-- Στο Φαρμακευτικό Αθήνας, στη 1 το μεσημέρι, στην αίθουσα Δ2, με θέμα: «Ο κοινωνικός ρόλος του επιστήμονα φαρμακοποιού», θα μιλήσει ο Γιάννης Καβαλάρης, στέλεχος της Οργάνωσης Φαρμακοποιών της ΚΟΑ του ΚΚΕ και μέλος του ΔΣ του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου.

-- Στη Ρόδο, στο πανεπιστήμιο Αιγαίου, στις 6.30 μ.μ., με θέμα: «Οχι στην αξιολόγηση, στην παιδεία εμπόρευμα, στην υποβάθμιση της εκπαίδευσης», θα μιλήσει ο Νίκος Καλούτσης, μέλος του Τμήματος Παιδείας της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ