Πέμπτη 7 Απρίλη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΚΝΕ - ΚΚΕ
Εκδηλώσεις για την ανώτατη εκπαίδευση
  • Σήμερα Πέμπτη:

-- Στη Φυσικομαθηματική Αθήνας, στις 12 το μεσημέρι, στο αμφιθέατρο «Ιππαρχος» του Φυσικού, με θέμα: «Ιστορία του φοιτητικού κινήματος». Θα μιλήσει ο Δημήτρης Αρβανιτάκης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στο Ρέθυμνο (Πανεπιστήμιο Κρήτης), στο αμφιθέατρο Δ3, στις 2:30 μ.μ., με θέμα: «Οι εξελίξεις στην ανώτατη εκπαίδευση και ο ρόλος του φοιτητικού κινήματος», θα μιλήσει ο Θέμης Γκιώνης, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ και θα ακολουθήσει συναυλία με τον Μιλτιάδη Πασχαλίδη.

-- Στο ΤΕΙ Λάρισας, στις 12.30 το μεσημέρι, στο μικρό αμφιθέατρο του ιδρύματος, με θέμα: «ΕΕ - Αυτά που γίνονται για μας χωρίς εμάς». Θα μιλήσει ο Ελισαίος Βαγενάς, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στο ΤΕΙ στην Καστοριά, στις 12 το μεσημέρι, με θέμα «Οι εξελίξεις στην Ανώτατη Εκπαίδευση και οι θέσεις του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Γ. Χουρμουζιάδης, βουλευτής του ΚΚΕ.

  • Αύριο Παρασκευή:

-- Στη Νομική Αθήνας, στη 1 το μεσημέρι, στην αίθουσα Πολίτου, με θέμα: «Ιστορία του φοιτητικού κινήματος. Τι φοιτητικό κίνημα έχουμε ανάγκη σήμερα», θα μιλήσει ο Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ, Θέμης Γκιώνης.

-- Στο Φαρμακευτικό Αθήνας, στη 1 το μεσημέρι, στην αίθουσα Δ2, με θέμα: «Ο κοινωνικός ρόλος του επιστήμονα φαρμακοποιού», θα μιλήσει ο Γιάννης Καβαλάρης, στέλεχος της Οργάνωσης Φαρμακοποιών της ΚΟΑ του ΚΚΕ και μέλος του ΔΣ του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου.

-- Στη Ρόδο, στο πανεπιστήμιο Αιγαίου, στις 6.30 μ.μ., με θέμα: «Οχι στην αξιολόγηση, στην παιδεία εμπόρευμα, στην υποβάθμιση της εκπαίδευσης», θα μιλήσει ο Νίκος Καλούτσης, μέλος του Τμήματος Παιδείας της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Διακήρυξη της ΚΕ του ΚΚΕ για τη συμπλήρωση 80 χρόνων από το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ