Παρασκευή 1 Απρίλη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αντιιμπεριαλιστικές εκδηλώσεις σ' όλη την Ελλάδα

Συνεχίζονται και τις επόμενες μέρες οι αντιπολεμικές - αντιιμπεριαλιστικές εκδηλώσεις.

-- Η Επιτροπή Ειρήνης Αλίμου, το Σάββατο 2 Απρίλη στις 7 μ.μ., στο θέατρο «Κάρολος Κουν» (Υψηλάντου και Θησείου, Ανω Καλαμάκι), διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «50 χρόνια ΕΕΔΥΕ - αγώνας για τη ζωή και την ειρήνη». Στην εκδήλωση που είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Γρ. Λαμπράκη, θα μιλήσει ο Αγ. Βρεττός, μέλος της Γραμματείας της ΠΕΔΥΕ. Θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα με το αντιπολεμικό θεατρικό έργο «Θάψτε τους νεκρούς», τραγούδια και απαγγελία ποιημάτων.

-- Η Επιτροπή Ειρήνης Καλλιθέας, στα πλαίσια της Ημέρας κατά του Ρατσισμού και της Ξενοφοβίας, διοργανώνει εκδήλωση την Κυριακή 3 Απρίλη, στις 7 μ.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Καλλιθέας (Ματζαγριωτάκη 76). Θα χαιρετίσει εκπρόσωπος της ΠΕΔΥΕ και θα μιλήσει ο Σεϊτ Αλντογκάν, πρόεδρος της Επιτροπής Ειρήνης Καλλιθέας.

-- Εκδήλωση με θέμα «Οι εξελίξεις στα Βαλκάνια και οι επιπτώσεις τους σε Ελλάδα και Κύπρο», διοργανώνει στο Βόλο, την Τετάρτη 6 Απρίλη, η Επιτροπή Ειρήνης Μαγνησίας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 7 μ.μ., στην αίθουσα «Μεταξουργείου» κι ομιλητής θα είναι ο Νίκος Τζοβλάς, απόστρατος αξιωματικός του Ναυτικού, μέλος της Κίνησης για την Εθνική Αμυνα.

-- «Ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις στην Πιερία και αντιστασιακοί αγώνες (1917, 1941 - 1944, 1999)» είναι το θέμα της εκδήλωσης που διοργανώνει η Επιτροπή Ειρήνης Κατερίνης τη Δευτέρα 4 Απρίλη. Η εκδήλωση θα γίνει στις 7 το απόγευμα στο Εργατικό Κέντρο Κατερίνης. Θα μιλήσει ο Νίκος Σαλπιστής, πρόεδρος της Επιτροπής Ειρήνης Κατερίνης. Θα ακολουθήσει προβολή διαφανειών από την αντίσταση του λαού της περιοχής στην περίοδο των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ