Κυριακή 13 Μάρτη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΠΑΝΣΑΜΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ
«Να κλιμακωθεί ο αγώνας για την ακτοπλοΐα»

Την ανησυχία της για την κατάσταση στην ακτοπλοΐα εκφράζει με ανακοίνωσή της η Πανσαμιακή Επιτροπή για την Ειρήνη. «Οι διαμαρτυρίες μας και οι κινητοποιήσεις σε όλα τα νησιά του Αιγαίου αγνοούνται χωρίς να δίνονται λύσεις από την κυβέρνηση», τονίζεται στην ανακοίνωση. «Αντ' αυτών το ΥΕΝ "κατασκευάζει" ελεγχόμενες επιτροπές για να δημιουργήσει ψευδαισθήσεις και τελικά να κάνει εκείνο που προστάζουν οι εφοπλιστές».

Η Πανσαμιακή Επιτροπή για την Ειρήνη με την ανακοίνωσή της δηλώνει πως στηρίζει όλο το πλαίσιο διεκδικήσεων της Συντονιστικής Επιτροπής Σάμου για την Ακτοπλοΐα και επιπλέον την καλεί να αναλάβει πρωτοβουλίες για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων. «Οσο περιμένουμε - αναφέρεται - τόσο τα κυβερνητικά μέτρα θα γίνονται χειρότερα, οι ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες είδος εν ανεπαρκεία και η ανάπτυξη των νησιών μας ανέκδοτο για γέλια και για κλάματα».

«Για μας - επισημαίνεται στην ανακοίνωση - ολοκληρωτική λύση μπορεί να δοθεί αν περάσουν στην "ανεργία" οι εφοπλιστές και οι πολιτικοί εκπρόσωποί τους. Αυτό μόνο ο λαός με την τεράστια δύναμη που διαθέτει και με την ενότητά του μπορεί να το πετύχει».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ