Πέμπτη 18 Μάη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Αλλαγή φρουράς

Οι δύσκολες μέρες που το ΤΑΠ Ολυμπιακός έμοιαζε με πλοίο χωρίς κυβερνήτη, όπως όλα δείχνουν, πέρασαν στο παρελθόν. Ο Σωκράτης Κόκκαλης προσφέρθηκε να βγάλει το «ερυθρόλευκο» βόλεϊ από το αδιέξοδο που δημιούργησε η αποχώρηση από τη θέση του προέδρου του Βαγγέλη Μαρινάκη και να αναλάβει την κενή μέχρι πρότινος θέση σε συνεργασία με τον Ανδρέα Κορασίδη. Ο ερασιτέχνης με ανακοίνωση που εξέδωσε αποδέχτηκε τη συγκεκριμένη πρόταση. Χαρακτηριστικά αναφέρει: «Το ΔΣ του ερασιτέχνη Ολυμπιακού, κατά τη συνεδρίασή του στις 16/5/2000, έλαβε υπόψιν την υπό ίδια ημερομηνία επιστολή του κ. Σωκράτη Κόκκαλη, με την οποία γνωρίζει την πρόθεσή του να αναλάβει, σε συνεργασία με τον κ. Ανδρέα Κορασίδη, τη διοίκηση και τη διαχείριση του ΤΑΠ, αναλαμβάνοντας συγχρόνως και την κάλυψη των οικονομικών υποχρεώσεων του τμήματος». Οσον αφορά στις προσεχείς κινήσεις της νυν διοίκησης του «ερυθρόλευκου» ΤΑΠ, προβλέπεται η αναζήτηση και ενσωμάτωση στην ομάδα τριών ξένων, αν και εφόσον η ΕΟΠΕ κάνει δεκτή την πρόταση των ΤΑΠ - πλην του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ - για να αυξηθεί κατά έναν ο αριθμός των ξένων παικτών που θα αγωνίζονται σε ελληνικά σωματεία την ερχόμενη περίοδο.

  • Με αποκλεισμό μέχρι και για 6 αγωνιστικές, την επόμενη περίοδο, κινδυνεύουν να τιμωρηθούν η Μαρία Καρδαμανίδου και η Χαρά Σάκκουλα, που αρνήθηκαν τη συμμετοχή τους στην Εθνική. Η ΕΟΠΕ ζήτησε ήδη από τον ομοσπονδιακό προπονητή, Τάκη Φλώρο, την έκθεσή του για το συγκεκριμένο θέμα, κάτι που σημαίνει ότι οι αθλήτριες θα κληθούν σε απολογία.

Κορυφή σελίδας
Διακήρυξη της ΚΕ του ΚΚΕ για τη συμπλήρωση 80 χρόνων από το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ