Σάββατο 5 Φλεβάρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Με επιταγή στις ΔΟΥ από 500 και πάνω ευρώ

Αυξάνεται - από 150 σήμερα - στα 500 ευρώ το όριο μέχρι το οποίο θα γίνονται οι πληρωμές φόρων και άλλων οφειλών προς το δημόσιο, που θα γίνονται στις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες (ΔΟΥ) από τις εταιρίες και επιτηδευματίες που τηρούν βιβλία της εφορίας, ενώ για ποσά μεγαλύτερα των 500 ευρώ θα εκδίδεται υποχρεωτικά επιταγή. Για τους ιδιώτες (φυσικά πρόσωπα) το όριο πληρωμών στις ΔΟΥ με μετρητά παραμένει 1.000 ευρώ και για μεγαλύτερα ποσά με επιταγή.

Τα παραπάνω προβλέπονται με απόφαση του υπουργείου Οικονομικών που δόθηκε χτες στη δημοσιότητα, η οποία ισχύει από την 1η Φλεβάρη 2005.


Κορυφή σελίδας
Διακήρυξη της ΚΕ του ΚΚΕ για τη συμπλήρωση 80 χρόνων από το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ