Τρίτη 11 Γενάρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 36
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Νέο τραγικό περιστατικό

Ενα ακόμη θλιβερό περιστατικό καταγράφηκε το Σαββατοκύριακο στο ερασιτεχνικό αθλητισμό που αποδεικνύνει περίτρανα την αδιαφορία των υπευθύνων για ό,τι δεν πουλάει. Στη διάρκεια του αγώνα για το τοπικό πρωτάθλημα της Αιτωλοακαρνανίας, ανάμεσα στον Αρη Μαλεσιάδος και το Χαλκιόπουλο, ο Δημήτρης Τσεκούρας έχασε τη ζωή του αφού αντικειμενικά κανονικά ελλείψει μέτρων ασφάλειας δε θα έπρεπε να διεξαχθεί ποτέ.

Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής της γηπεδούχου ομάδας, άφησε την τελευταία του πνοή στον αγωνιστικό χώρο, όταν λίγο πριν τη λήξη του αγώνα και συγκεκριμένα στο 88ο λεπτό, έπεσε αναίσθητος στο έδαφος, έχοντας υποστεί ανακοπή καρδιάς. Μάλιστα, λίγο πριν, είχε νιώσει έντονη δυσφορία.

Η τραγική απουσία ασθενοφόρου στέρησε από τον άτυχο νέο την ευκαιρία να παλέψει για τη ζωή του. Η μεταφορά του με ΙΧ αυτοκίνητο στο Κέντρο Υγείας Χαλκιοπούλου, δεν μπόρεσε ν' αλλάξει την κατάσταση, καθώς ήταν πλέον πολύ δύσκολο το έργο. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι το Κέντρο διαθέτει δύο ασθενοφόρα, όμως εκείνη τη στιγμή δεν υπήρχε κανένας διαθέσιμος οδηγός.

Ωστόσο, στο γήπεδο υπήρχε ένας νοσηλευτής, ο οποίος έσπευσε να δώσει τις πρώτες βοήθειες, και ύστερα από υπεράνθρωπες προσπάθειες κατάφερε να τον επαναφέρει, καθώς είχε γυρίσει η γλώσσα του. Κατόπιν, τον μετέφεραν στο Κέντρο, όμως η καρδιά του δεν άντεξε.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ